Gå til innhold

focacciabrød


Anbefalte innlegg

Gjest Aimabel
Skrevet

Lurer på om det går an å bake dagen før det skal serveres? Har dårlig med fryseplass. Hvordan kan jeg oppbevare det best mulig til dagen etter, papirpose?

Skrevet

Definitivt best nybakt. Dersom du baker det dagen før må du i hvertfall varme det opp før servering dagen etter.

Du kan jo gjøre det klart og sette det i kjøleskapet fram til steking. (Sett det bare litt til heving før du setter det i ovnen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...