naktros Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Har alltid kaget paier, men tenkte lage noe annet i år. Vi spiser ca kl 1300, så full middag blir ikke aktuelt. Noen som har noen forslag til enkel kos før kaker? Vi blir 8 voksne og 4 barn. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Lukuspai med flott sallat: Standard krumba paideig. ca 4 pers. Fyll: Stekt godt krydra fleskedeig, krydr godt med grillkrydder, hvitløkspulver og salt. Selleristang Pepperåni Alt legges oppi paideigen, varm i ovn. Server med den lekreste salat: Kinakål Hardkokt egg Mais 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cizz Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Vi har hatt veldig suksess med pizzasnurrer, fylte horn eller kjøttboller på pinne (enten med en liten grønnsaksbit på pinnen som cherrytomat/ananas/agurk, eller med litt pasta ved siden av og kalde sauser som ketchup, pesto, guacamole, hvitløksdressing). Veldig enkelt, og veldig populært! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Vi har hatt veldig suksess med pizzasnurrer, fylte horn eller kjøttboller på pinne (enten med en liten grønnsaksbit på pinnen som cherrytomat/ananas/agurk, eller med litt pasta ved siden av og kalde sauser som ketchup, pesto, guacamole, hvitløksdressing). Veldig enkelt, og veldig populært! Digg! Men tror nok trådtarter tenkte på type varmrett. Og da er nok en pai som jeg foreslo midt i blinken, iallefall om man har standar krumba paideig i hus. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Spirello Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Digg! Men tror nok trådtarter tenkte på type varmrett. Og da er nok en pai som jeg foreslo midt i blinken, iallefall om man har standar krumba paideig i hus. Bare for å pirke litt, så skriver hun i første setning at hun alltid pleier å lage paier, men vil prøve noe nytt i år.. Foreslår tapas! Nam nam.. Det skal jeg servere i bursdag om ikke lenge. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Tror jeg ville gått for enkelt koltbord. Da blir de noe for alle. Grillet kylling, karbonader, cabaret, brød, salat, potetsalat, ost, skinke og andre ting du vet folkene som kommer liker. Pyntes litt ekstra så ser det kjempeflott ut:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest maby Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Godt og lettvint. Stek opp kjøttdeig,slik som du gjør med Taco. Fordel kjøttet på bunnen i langpanne. Dryss over grønsaker dere liker. Lag potetmos med ferdig pakker.ca 3 pk. Dekk toppen med potetmos. Dryss pizzaost over det hele og stek i ovnen. 200 gr ca 15-20 min. evt. en bolle salat eller baquett til. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Bare for å pirke litt, så skriver hun i første setning at hun alltid pleier å lage paier, men vil prøve noe nytt i år.. Foreslår tapas! Nam nam.. Det skal jeg servere i bursdag om ikke lenge. Jo, men dette er med krumba deig, litt annerledes da:? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naktros Skrevet 29. oktober 2008 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2008 Vi har hatt veldig suksess med pizzasnurrer, fylte horn eller kjøttboller på pinne (enten med en liten grønnsaksbit på pinnen som cherrytomat/ananas/agurk, eller med litt pasta ved siden av og kalde sauser som ketchup, pesto, guacamole, hvitløksdressing). Veldig enkelt, og veldig populært! Skulle gjerne hatt oppskrift på de kjøttbollene:-) Det hørtes kjempe godt ut! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Tror jeg ville gått for enkelt koltbord. Da blir de noe for alle. Grillet kylling, karbonader, cabaret, brød, salat, potetsalat, ost, skinke og andre ting du vet folkene som kommer liker. Pyntes litt ekstra så ser det kjempeflott ut:-) Tror ikke det var akkurat dette hun var ute etter dessverre. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
naktros Skrevet 29. oktober 2008 Forfatter Del Skrevet 29. oktober 2008 Bare for å pirke litt, så skriver hun i første setning at hun alltid pleier å lage paier, men vil prøve noe nytt i år.. Foreslår tapas! Nam nam.. Det skal jeg servere i bursdag om ikke lenge. Tapas er jo topp. Har du noen forslag til retter. Er kanskje mye jobb med det? Jeg skal nemlig ut både fredag og lørdag og bursdagen er på søndag, så tenkte å gjøre det litt lettvint:-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Tapas er jo topp. Har du noen forslag til retter. Er kanskje mye jobb med det? Jeg skal nemlig ut både fredag og lørdag og bursdagen er på søndag, så tenkte å gjøre det litt lettvint:-) Skulle ikke du lager paien min???? Med krumba deig???? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fei1365380229 Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Lukuspai med flott sallat: Standard krumba paideig. ca 4 pers. Fyll: Stekt godt krydra fleskedeig, krydr godt med grillkrydder, hvitløkspulver og salt. Selleristang Pepperåni Alt legges oppi paideigen, varm i ovn. Server med den lekreste salat: Kinakål Hardkokt egg Mais Kinakål er skikkelig nedtursalat :-( Hater kinakål i salat, taco eller lignende. Eneste man kan bruke kinakål til er i så fall hvis man steker den. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Kinakål er skikkelig nedtursalat :-( Hater kinakål i salat, taco eller lignende. Eneste man kan bruke kinakål til er i så fall hvis man steker den. STEKE sallat??? Gærn eller? I min omganskrest servere alle luksus salat med kinakål, egg og mais, og noen ganger paprike. har aldri hørt noen lage det annereleds jeg. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Shira :o) Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Kinakål er skikkelig nedtursalat :-( Hater kinakål i salat, taco eller lignende. Eneste man kan bruke kinakål til er i så fall hvis man steker den. ''Kinakål er skikkelig nedtursalat :-( Hater kinakål i salat, taco eller lignende. Eneste man kan bruke kinakål til er i så fall hvis man steker den.'' Veldig veldig enig! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cizz Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Digg! Men tror nok trådtarter tenkte på type varmrett. Og da er nok en pai som jeg foreslo midt i blinken, iallefall om man har standar krumba paideig i hus. Serverer både fylte horn og kjøttboller og pizzasnurrer varme (fem minutter i stekeovnen det), og hvis jeg har pasta til kjøttbollene er den nykokt den også. Varmt som bare det detta da..... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
cizz Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Tror jeg ville gått for enkelt koltbord. Da blir de noe for alle. Grillet kylling, karbonader, cabaret, brød, salat, potetsalat, ost, skinke og andre ting du vet folkene som kommer liker. Pyntes litt ekstra så ser det kjempeflott ut:-) Cabaret?? puke...... er det noen som lager det fortsatt?? yuk... ;-) Ellers var jo koldtbord en veldig god ide, alle finner noe de liker! Mmmm, potetsalat.... :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aimabel Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 STEKE sallat??? Gærn eller? I min omganskrest servere alle luksus salat med kinakål, egg og mais, og noen ganger paprike. har aldri hørt noen lage det annereleds jeg. Når var det kina_kål_ ble salat..... 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Når var det kina_kål_ ble salat..... De fleste bruker jo det da, iallefall om det er luksussalat. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fei1365380229 Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Cabaret?? puke...... er det noen som lager det fortsatt?? yuk... ;-) Ellers var jo koldtbord en veldig god ide, alle finner noe de liker! Mmmm, potetsalat.... :-) Lenge siden jeg har laget Cabaret, men jeg syns faktisk det er godt jeg. Med masse reker og egg selvfølgelig og en nydelig majonessalat. Men inn - det er det jo ikke. Akkurat som sånne skjell med hvit saus og fiskepudding, men det syns jeg aldri har vært godt. Husker vi lagde butterdeig med soppsaus inni når jeg var liten - det var godt det! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.