fei1365380229 Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 De fleste bruker jo det da, iallefall om det er luksussalat. Ja, for det er jo steindyrt! Derfor navnet: luksusalat :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Ja, for det er jo steindyrt! Derfor navnet: luksusalat :-) Tror faktisk ikke det er så dyrt, men luksusallat er for oss når det er egg oppi. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Aimabel Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 De fleste bruker jo det da, iallefall om det er luksussalat. Høres ikke ut som de fleste andre her heller har hørt om denne luksussalaten. Hvis du har gnagere i hus hold dem for all del unna kinakålen :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest kokkelura Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Høres ikke ut som de fleste andre her heller har hørt om denne luksussalaten. Hvis du har gnagere i hus hold dem for all del unna kinakålen :-) de fleste her omkring lager luksusalat på denne måten 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bare et forslag... Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 "vikingskip" Fin eller grov baguett. Pakk den inn i alufolie,sånn det ser ut som en båt,endene snurres til "dragehoder". Del baguetten nesten gjennom,ovenfra og hele lengden. Her fyller du nedi salato og dressing,evt tacokjøttdeig/skinke eller det du liker, og ost på toppen. Stekes sånn osten får litt farge,strø gjerne litt paprikakrydder eller favorittkrydder på toppen. Her i huset har dette vært et ønske fra både barn og voksne,og bruker man grovt brød,blir det litt mat i det også. _og det ser ganske festelig ut når man serverer de lange båtene. man kan også bruke små bagetter til barna 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest bikku Skrevet 29. oktober 2008 Del Skrevet 29. oktober 2008 Smørbrødkake? http://www.matsiden.no/kokebok_oppskrift.asp?id=169 Nydelig godt, men kanskje litt voksent for ungene? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 3. november 2008 Del Skrevet 3. november 2008 Cabaret?? puke...... er det noen som lager det fortsatt?? yuk... ;-) Ellers var jo koldtbord en veldig god ide, alle finner noe de liker! Mmmm, potetsalat.... :-) Cabaret er jo supergodt. Og det går myyyye når jeg lager det. Tror de fleste synes det er godt (inkl. lille snuppa mi på 9 år) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.