Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Vi skal ha venner på besøk på lørdag og jeg vil lage tapas:) Nå trenger jeg masse forslag på hva jeg skal lage, så hvis du har en tapasrett du synes er kjempegod, så er det flott om du kan dele den med meg 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Champinong som du tar ut stilken på, putter oppi fetaost. Stek i ovnen. Strø over litt sprøstekt bacon. Det er også godt med bare en skive brie på og inn i ovnen. Små chilipølser som du surrer i bacon og steker i ovnen. 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Jeg skal ha bursdagsselskap på lørdag og skal servere tapas jeg også Jeg skal ha følgende: Kjøttboller i chilli/tomassaus To forskjellige paier En slags nachorett med kylling Foccacia og aioli To forskjellige salater - ene med scampi Oster og kjeks, oliven osv "Quasadialls" (chilli og jalapeno tortillalefser, mozerella ost med hvitløk, tako krydder - stekes i olje på hver side) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Jeg skal ha bursdagsselskap på lørdag og skal servere tapas jeg også Jeg skal ha følgende: Kjøttboller i chilli/tomassaus To forskjellige paier En slags nachorett med kylling Foccacia og aioli To forskjellige salater - ene med scampi Oster og kjeks, oliven osv "Quasadialls" (chilli og jalapeno tortillalefser, mozerella ost med hvitløk, tako krydder - stekes i olje på hver side) 0 Siter
tonie Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Vi er veldig glad i minispidd. Godt marinert kjøtt pluss et par grønnsaksbiter tredd på store tannpirkere. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Dadler med bacon: Surr bacon rundt dadlene og fest med en tannpriker. Stekes til baconet bobler i steikovnen. Hvitløk, chili og ingefærmarinerte scampi: Bland hvitløk, chili og ingefær med olje og sitron, legg rå scampier i marinadsen før de freses lett i stekepannen like før servering. Tomat- og mozarellasalat med olje, sitron og basilikumblader. Hvitløksjampinjong: Fjern stilken og legg soppene med hattentoppen ned. Fyll 'hullet' etter stilken med olje tilsatt presset hvitløk, salt og pepper. Stekes kjapt i stekovn. Lammeskavspidd: Lammekjøttet legges i olje tilsatt rosmarin, salt og pepper før de stekes i steikovnen. Marinerte grønne og sorte oliven og skiver med manchegoost er også alltid snadder. Lykke til! . 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Dadler med bacon: Surr bacon rundt dadlene og fest med en tannpriker. Stekes til baconet bobler i steikovnen. Hvitløk, chili og ingefærmarinerte scampi: Bland hvitløk, chili og ingefær med olje og sitron, legg rå scampier i marinadsen før de freses lett i stekepannen like før servering. Tomat- og mozarellasalat med olje, sitron og basilikumblader. Hvitløksjampinjong: Fjern stilken og legg soppene med hattentoppen ned. Fyll 'hullet' etter stilken med olje tilsatt presset hvitløk, salt og pepper. Stekes kjapt i stekovn. Lammeskavspidd: Lammekjøttet legges i olje tilsatt rosmarin, salt og pepper før de stekes i steikovnen. Marinerte grønne og sorte oliven og skiver med manchegoost er også alltid snadder. Lykke til! . Nam!! Får man kjøpt ferdig skrelte scampi? Evt. hvor? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Filideig med fetaost inni. Hva er filideig? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Vi er veldig glad i minispidd. Godt marinert kjøtt pluss et par grønnsaksbiter tredd på store tannpirkere. Takk for tips! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Jeg skal ha bursdagsselskap på lørdag og skal servere tapas jeg også Jeg skal ha følgende: Kjøttboller i chilli/tomassaus To forskjellige paier En slags nachorett med kylling Foccacia og aioli To forskjellige salater - ene med scampi Oster og kjeks, oliven osv "Quasadialls" (chilli og jalapeno tortillalefser, mozerella ost med hvitløk, tako krydder - stekes i olje på hver side) Pai tenkte jeg ikke på! Masse godt der Ha en super bursdag!! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 [quote name=Shira )' timestamp='1227041359' post='4018003] Champinong som du tar ut stilken på, putter oppi fetaost. Stek i ovnen. Strø over litt sprøstekt bacon. Det er også godt med bare en skive brie på og inn i ovnen. Små chilipølser som du surrer i bacon og steker i ovnen. Takk for tips! Høres godt ut:) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Pai tenkte jeg ikke på! Masse godt der Ha en super bursdag!! Jeg tror det blir bra, mulig jeg kommer på noen få småting til som f.eks de sjampignonene (hvordan skrives det?) noen snakket om her:) Takk ha et fint selskap du også 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Jeg tror det blir bra, mulig jeg kommer på noen få småting til som f.eks de sjampignonene (hvordan skrives det?) noen snakket om her:) Takk ha et fint selskap du også Det er artig å lage tapas Mannen min skal iallefall lage hjemmelagede kjøttboller med tacokrydder i, men ellers har vi ikke bestemt helt hva vi skal ha. 0 Siter
songbirdy Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Nam!! Får man kjøpt ferdig skrelte scampi? Evt. hvor? Jepp, feks. i frysediskene rundtomkring. Du får dem i pakker på 1/2 - 1 kg. Nam, scampi er bare best! Et tapasrett som jeg elsker; scampi og kamskjell-spyd. et av hver på et lite spyd. Grille/steke kamskjellene først, med litt olje og sesamfrø på. Scampien stekt i marinade av chilisaus (søt) Namm! Tomatsalat er obligatorisk, det samme er godt brød! Lykke til!! ) 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Hva er filideig? Det heter filodeig. Det er noe lignende butterdeig eller noe, som utlendinger ofte bruker. 0 Siter
Gjest Kayia Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Nam!! Får man kjøpt ferdig skrelte scampi? Evt. hvor? Ikke det jeg vet, men de er lette å skrelle - lettere enn reker. Fjern skallet før du legger dem i marinaden, så får de deilig smak. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Dadler i bacon! Husk å ta ut steinene først.Og unngå for guds skyld tannpirkere med mintsmak! http://www.nrk.no/mat/3992686.html 0 Siter
henrikke71 Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Dadler i bacon! Husk å ta ut steinene først.Og unngå for guds skyld tannpirkere med mintsmak! http://www.nrk.no/mat/3992686.html Det er sååå godt! 0 Siter
Dorthe Skrevet 18. november 2008 Skrevet 18. november 2008 Hva er filideig? Det er en slags paideig man kan kjøpe i innvandrerforretningene. Jeg har oppskrift på det men orker ikke finne den nå 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.