Gå til innhold

koteletter i ovn


Gjest liker ikke skosåler i panne

Anbefalte innlegg

Gjest liker ikke skosåler i panne
Skrevet

Hvor lenge skal koteletter steke i ovnen? Kylling er ca 20 min, men svin må vel ha litt lengre tid?

AneM1365380603
Skrevet

Jeg kjenner ei som alltid steiker dem i ovnen, og da 45 minutter. De blir veldig saftige. Har selv prøvd det samme, og da ble kotelettene tørre :D

Gjest liker ikke skosåler i panne
Skrevet

Jeg kjenner ei som alltid steiker dem i ovnen, og da 45 minutter. De blir veldig saftige. Har selv prøvd det samme, og da ble kotelettene tørre :D

Takk, da sjekker jeg dem etter 40 minutter. 200 grader vel?

AneM1365380603
Skrevet

Takk, da sjekker jeg dem etter 40 minutter. 200 grader vel?

Jeg tror hun steiker dem på 175 grader.

Skrevet

Takk, da sjekker jeg dem etter 40 minutter. 200 grader vel?

Da tror jeg de blir tørre. Sjekk link. Her står det 15 min. på 200 grader. (De bør svis i stekepanne før du putter de i ovnen så de får steke skorpe)

Skrevet

Åh, det er godt, har du prøvd med litt øl til også, gir en kjempelekker smak til kjøttet

Skrevet

Sett på lav temp, 150-175 grader, så kan de stå i to timer. Blir kjempegode hvis du tar på masse pepper og salt, og har en skvett vann i langpanna innimellom. Hvis det trengs kan de brunes litt med grillen til slutt.

AneM1365380603
Skrevet

Sett på lav temp, 150-175 grader, så kan de stå i to timer. Blir kjempegode hvis du tar på masse pepper og salt, og har en skvett vann i langpanna innimellom. Hvis det trengs kan de brunes litt med grillen til slutt.

Vann i panna glemte jeg å nevne. Det er veldig viktig at det ikke blir tørt der.

Skrevet

Vann i panna glemte jeg å nevne. Det er veldig viktig at det ikke blir tørt der.

øl i panna, mener du:-)

AneM1365380603
Skrevet

øl i panna, mener du:-)

He he. Det har jeg aldri testet, men det blir nok godt det også :)

Jeg er elendig på å steike kjøtt. Det klarer mannen min mye bedre. Jeg ser han står og steiker i en stor røyksjy mens fettet spruter. Blir så godt atte, selv om det ser ut som om han mishandler kjøttet.

Skrevet

He he. Det har jeg aldri testet, men det blir nok godt det også :)

Jeg er elendig på å steike kjøtt. Det klarer mannen min mye bedre. Jeg ser han står og steiker i en stor røyksjy mens fettet spruter. Blir så godt atte, selv om det ser ut som om han mishandler kjøttet.

Nemlig, her er det egentlig det samme, når kjærsten er hjemme, så er det han som står for kjøttet. Skjønner ikke dette med menn og kjøtt, det er altså noe der;-)

AneM1365380603
Skrevet

Nemlig, her er det egentlig det samme, når kjærsten er hjemme, så er det han som står for kjøttet. Skjønner ikke dette med menn og kjøtt, det er altså noe der;-)

Så er de så fornøyde med jobben etterpå, selv om fruen har gjort alt det andre, he he. Slik som med grilling. Han står og vender på kjøttet mens fruen gir han øl, passer barn, lager salat og dressing, dekker på, rydder av. Slik som grillreglene som var her i sommer ;)

Skrevet

Så er de så fornøyde med jobben etterpå, selv om fruen har gjort alt det andre, he he. Slik som med grilling. Han står og vender på kjøttet mens fruen gir han øl, passer barn, lager salat og dressing, dekker på, rydder av. Slik som grillreglene som var her i sommer ;)

He he he, nemlig! Alt det andre "går liksom bare av seg selv det", kjøttet er jo det viktigste;-))))

AneM1365380603
Skrevet

He he he, nemlig! Alt det andre "går liksom bare av seg selv det", kjøttet er jo det viktigste;-))))

He he, nettopp! Jeg tror det hele ble avsluttet med at mannen tenkte "Endelig fikk mor fri en dag" ;)

Skrevet

He he, nettopp! Jeg tror det hele ble avsluttet med at mannen tenkte "Endelig fikk mor fri en dag" ;)

Ja, man har nesten ikke hjerte til å påpeke at, man har da også selv bidratt med et par ting...de blir så stolte vettu:-)

Skrevet

He he, nettopp! Jeg tror det hele ble avsluttet med at mannen tenkte "Endelig fikk mor fri en dag" ;)

Hihi... egentlig på samme måte hos oss, men siden jeg er så glad for at han griller eller steiker kjøtt/fisk, så skryter jeg uhemmet av ham. Og selv om jeg har gjort alt det andre, er det jo han som får siste bit perfekt.

Tingen er bare at jeg "ikke får lov å skryte", for han mener at han har jo bare stekt kjøttet/fisken eller grillet, mens han har gjort resten. :-)

Så han ser hvertfall at det skjer mye annet. Og jeg mener at om jeg slipper å steke, så kan jeg jobbe i mange timer, så lenge han setter krona på verket. :-)

Gjest liker ikke skosåler i panne
Skrevet

Da tror jeg de blir tørre. Sjekk link. Her står det 15 min. på 200 grader. (De bør svis i stekepanne før du putter de i ovnen så de får steke skorpe)

http://dinmat.aftenposten.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Kjøtt/Svin/Koteletter-i-ovn

Da var kotelettene fortært. Jeg fulgte fremgangsmåten. La dem i oliveoljesmurt form og stekte i 15minutter på 200grader. De kunne vært litt mer saftige. De ble bedre enn i pannen men jeg tror kanskje noen grader mindre er en fordel.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...