caprice Skrevet 23. november 2008 Skrevet 23. november 2008 Kjenner meg igjen - har gått mer og mer over til å lage julekonfekt i steden. I fjor måtte jeg lage baileyskuler hele 5 ganger fordi mannen min snokte så i kjøleskapet,,, men det er mest for voksne da. Glaserte appelsinskall med mørk sjokolade er også nam. 0 Siter
Gjest prust Skrevet 23. november 2008 Skrevet 23. november 2008 Kjenner meg igjen - har gått mer og mer over til å lage julekonfekt i steden. I fjor måtte jeg lage baileyskuler hele 5 ganger fordi mannen min snokte så i kjøleskapet,,, men det er mest for voksne da. Glaserte appelsinskall med mørk sjokolade er også nam. Har du oppskrift på Baileyskuler? Please????!!!!!!! 0 Siter
AneM1365380603 Skrevet 23. november 2008 Skrevet 23. november 2008 Kjenner meg igjen - har gått mer og mer over til å lage julekonfekt i steden. I fjor måtte jeg lage baileyskuler hele 5 ganger fordi mannen min snokte så i kjøleskapet,,, men det er mest for voksne da. Glaserte appelsinskall med mørk sjokolade er også nam. Det høres skikkelig snadder ut! 0 Siter
caprice Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Har du oppskrift på Baileyskuler? Please????!!!!!!! Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! *Sikler* 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Vi baker få slag, men ganske mye av de få slagene. Det som _alltid_ bakes er tårnkake og kromkaker. Og ungene baker pepperkaker, men de kaster vi stort sett - det er mest for kosens skyld, også lukter det jo så nydelig. Vi har også ofte potetmelstopper, og tykke snipper. Jeg bor sammen med en skikkelig kakemann, han er av typen som alltid blir invitert til alle naboer på "restekakelag" etter bursdager og slik. Han begynner nesten å gråte om han hører at noen har kastet bløtkake, f.eks.. :-) Derfor blir det stort sett bare overpynta pepperkaker som kastes til fuglene i januar. 0 Siter
Gjest svigermora Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Jeg lager alltid "Brune pinner" og Bryssel-kjeks. De forsvinner kjapt. Både barn og barnebarn elsker dem! Dessuten er skårne pepperkaker et godt alternativ for de som liker kryddersmak. Har aldri kaker igjen etter jul jeg. 0 Siter
Gjest svigermora Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Det skal jeg jammen lage i år. Kjempegodt forslag til gave til ei venninne som elsker Bailyes! 0 Siter
Aggathe Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Ah, denne skal jeg også prøve til jul tenker jeg, jeg liker Baileys og marsipan, og jeg liker tanken på å drikke opp resten av Baileysflaska etterpå. 0 Siter
Lillemus Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Vips! Ny tradisjon innført i heimen! ) 0 Siter
pekkaline Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Takk! Nå ligger oppskrift på baileyskuler imin bok også Blir spennende å prøve Får lage noen kuler uten baileys til ungene også da 0 Siter
Speak Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Kransekakestenger, marsipan og brente mandler. De tradisjonelle småkakene gidder jeg ikke. Kjøper en boks pepperkaker i tillegg:-) 0 Siter
trollemor;o) Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Liker bayleys, men ikke marsipan:o( Har fryktelig mye bayleys stående også. Vet du om det finnes andre måter? 0 Siter
Gjest Baileys is a trademark Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Liker bayleys, men ikke marsipan:o( Har fryktelig mye bayleys stående også. Vet du om det finnes andre måter? http://en.wikipedia.org/wiki/Baileys_Irish_Cream Skriv merkenavnet riktig og med stor bokstav, så folk skjænner at du ikk omtaler hjemmebrent med essens. ;o) 0 Siter
Gjest prust Skrevet 24. november 2008 Skrevet 24. november 2008 Det er superenkelt. ca 200g marsipan og 2-3 ss Baileys. Du kan ha i mer likør, men det blir mer og mer klissete jo mer du har i. Har derfor pleid å sette hele greia litt i kjøleskapet før jeg triller kuler av det. Kulene dyppes i smeltet sjokolade (mørk eller lys) og kan trilles i sjokoladepulver, feks oboy. Oppbevares i kjøleskap. NAM!! Takk! DET skal i alle fall prøves :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.