Gå til innhold

Hvorfor smaker hamburgere bedre ute enn hjemme?


Anbefalte innlegg

Gjest best wishes
Skrevet

Under forutsetning av at de fleste mener det samme som meg.

Hver gang jeg skal lage hamburgere hjemme så blir de alt for fete, det renner fett av dem. Jeg bruker teflonpanne, så jeg bruker ikke smør eller olje.

Hvordan får jeg burgerne til å smake mere som de jeg kjøper i hamburgersjappa?

Skrevet

Lager du burgeren fra bunnen av med kjøttdeig og krydder eller kjøper du ferdige, rå burgere som du steker? Karbonadedeig er ikke så feit som kjøttdeig, prøv det.

Onsdag1365380628
Skrevet

Hva lager du hamburgerne av da? Kjøpes bare til å varme i pannen, eller lager du dem selv ifra bunnen av? At det renner fett av dem når de stekes i tørr panne er ganske naturlig ettersom hamburgere naturlig inneholder noe fett. På hamburgersjappa legger man ikke merke til det mellom brødet og dressingen...

Gjest best wishes
Skrevet

Hva lager du hamburgerne av da? Kjøpes bare til å varme i pannen, eller lager du dem selv ifra bunnen av? At det renner fett av dem når de stekes i tørr panne er ganske naturlig ettersom hamburgere naturlig inneholder noe fett. På hamburgersjappa legger man ikke merke til det mellom brødet og dressingen...

Det er ikke bare fettet som jeg ser. Jeg merker at hamburgerne som jeg kjøper smaker mer fett, enn de jeg kjøper

Gjest best wishes
Skrevet

Lager du burgeren fra bunnen av med kjøttdeig og krydder eller kjøper du ferdige, rå burgere som du steker? Karbonadedeig er ikke så feit som kjøttdeig, prøv det.

lager dem ikke fra bunnen av nei

Skrevet

lager dem ikke fra bunnen av nei

Ha på krydder mens du steker dem og etter steking kan du legge dem på kjøkkenpapir noen sekunder på hver side så det får trekke til seg noe av fettet.

Skrevet

Dressingen er den som gir hamburgeren rett smak synes jeg. Vi bruker å kjøpe ferdige, husker ikke navnet men de er pakket 8 eller 10 i gjennomsiktig plast og koster nesten 100kr. De er gode synes jeg :) Hamburgerdressing er best...

Men det smaker ikke helt som når vi kjøper dem. Så har det noe med at det man lager selv ikke smaker like godt som om man slapp å lage det selv. Tror man blir "metta" på en måte mens en lager?

Gjest best wishes
Skrevet

Dressingen er den som gir hamburgeren rett smak synes jeg. Vi bruker å kjøpe ferdige, husker ikke navnet men de er pakket 8 eller 10 i gjennomsiktig plast og koster nesten 100kr. De er gode synes jeg :) Hamburgerdressing er best...

Men det smaker ikke helt som når vi kjøper dem. Så har det noe med at det man lager selv ikke smaker like godt som om man slapp å lage det selv. Tror man blir "metta" på en måte mens en lager?

godt mulig

Gjest best wishes
Skrevet

Ha på krydder mens du steker dem og etter steking kan du legge dem på kjøkkenpapir noen sekunder på hver side så det får trekke til seg noe av fettet.

God ide. takk:)

Gjest best wishes
Skrevet

Dressingen er den som gir hamburgeren rett smak synes jeg. Vi bruker å kjøpe ferdige, husker ikke navnet men de er pakket 8 eller 10 i gjennomsiktig plast og koster nesten 100kr. De er gode synes jeg :) Hamburgerdressing er best...

Men det smaker ikke helt som når vi kjøper dem. Så har det noe med at det man lager selv ikke smaker like godt som om man slapp å lage det selv. Tror man blir "metta" på en måte mens en lager?

Hvordan får de brødet så mykt?

Skrevet

Lag dem fra bunnen av hjemme med karbonadedeig, evt kjøttdeig dersom du tåler litt mer fett. TIlsett et egg, hakka løk og hvitløk. Mye bedre enn ferdiglaga drittmat.

Skrevet

Kanskje prøve nytt merke hamburgere? Sjekk på pakka kjøttinnholdet.

Skrevet

Kjøpeburgere fra frossendisken inneholder mye søppel og smaker deretter. Lag selv fra bunnen av med karbonadedeig en dag du har tid, lag stor porsjon og frys dem ustekt med matpapir mellom så har du til å lage i full fart en annen dag.

Gjest best wishes
Skrevet

Kjøpeburgere fra frossendisken inneholder mye søppel og smaker deretter. Lag selv fra bunnen av med karbonadedeig en dag du har tid, lag stor porsjon og frys dem ustekt med matpapir mellom så har du til å lage i full fart en annen dag.

Lager hamburgersjappene sine egne burgere?

Skrevet

Som regel er det en god amerikansk burgersaus på de burgerne man kjøper ute, men det kan man lage selv også. Ville google litt hvis jeg var deg.

Skrevet

Hvordan får de brødet så mykt?

De tar det jo gjennom en varmesak av et slag. Bruk toastjernet kanskje eller mikro? Enig i at de fleste brød er tørre og smuldrete ja...

Skrevet

Kjøpeburgere fra frossendisken inneholder mye søppel og smaker deretter. Lag selv fra bunnen av med karbonadedeig en dag du har tid, lag stor porsjon og frys dem ustekt med matpapir mellom så har du til å lage i full fart en annen dag.

ååå nå kom jeg til å tenke på hamburgerene vi fikk servert i danmark. Bøfhamburger. Den var skikkelig snadder!

Skrevet

Du må lage de fra bunnen av. Det er sabla enkelt. Jeg bruker bare kjøttdeig og blander i krydder. Klapper fort ut 4 hamburgere på den måten. De blir saftige og gode!

Brødet legger jeg litt i stekeovnen, så de blir oppvarmet. På slutten av steketiden til burgerne legger jeg på ost og øverste del av brødet.

I tillegg mekker jeg egen dressing som jeg har på underste brød. Blir verdens beste hamburgere det!

Gjest ChiengMai
Skrevet

Som regel er det en god amerikansk burgersaus på de burgerne man kjøper ute, men det kan man lage selv også. Ville google litt hvis jeg var deg.

''Som regel er det en god amerikansk burgersaus på de burgerne man kjøper ute, men det kan man lage selv også.''

Er det vanlig da? Kanskje på McDonalds og Burger King, men på vanlige "norske" gatekjøkken tror jeg den burgersausen er fraværende.

Skrevet

Hjemmelagde hamburgere er da 10 ganger så godt som burgere fra gatekjøkken!?

Men da forutsetter jeg selvfølgelig bruk av skikkelig kjøtt - enten at man kjøpe karbonadedeig som blandes opp med løk og krydder eller man kjøper ferdige _skikkelige_ burgere fra ferskvaredisken (da mener jeg slike som er laget av karbonadedeig - ikke slike paddeflate blandingsprodukter).

Burgerbrød, rødløk, salat, tomater og "burgersaus" bestående av f.eks. rømme, ketchup salt og pepper - yummi! *S*

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...