astridny Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 God morgen. Hva skal dere ha til middag idag? Vi skal ha hjemmelaget lapskaus med pinnekjøtt oppi. :-) 0 Siter
Gjest nissekjerringa Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Vi tar taco`n som vi skulle hatt igår Igår fikk vi servert en forsmak på juleribba til min mor mmmmm smakte fortreffelig. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Synd å bruke pinnekjøtt til lapskaus. 0 Siter
astridny Skrevet 30. november 2008 Forfatter Skrevet 30. november 2008 Synd å bruke pinnekjøtt til lapskaus. Neida,det blir så godt atte. ;-) 0 Siter
Gjest medister-Magda Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Julepøse med medister-innlegg. 0 Siter
henrikke71 Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Første søndag i advent, da blir det fleskestek med svor, nå kommer julestemninga langsomt sigende. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Aner ikke, for vi er invitert på middag til broren min og familien. Deilig. 0 Siter
Gjest Annve Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Elgstek med hjemmelaget brun saus, potetet, surkål og tyttebær.. nam 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Har gått på oppdagelsesferd i fryseren så i dag blir det noen grillpølser, en ring med røkt kjøttpølse og noen medisterkaker + gulrot + hjemmelaget potetstappe. ) Og brun saus om jeg har det tenker jeg. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Elgstek med hjemmelaget brun saus, potetet, surkål og tyttebær.. nam Surkål! Det fikk jeg lyst på! Men det hadde jeg ikke i skapet.. ( Men jeg har en rest risengrynsgrøt i kjøleskapet og en boks kremfløte... ))) Mmmm! Jeg skal ha riskrem til dessert! 0 Siter
Gjest Milde måne Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 I dag blir det karbonader her.. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Svineribbe, men uten østlenningenes tilbehør. Medisterkaker og -pølser er overhodet ikke godt. 0 Siter
Gjest ChiengMai Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Synd å bruke pinnekjøtt til lapskaus. Det blir i alle fall utrolig god lapskaus av det. 0 Siter
Gjest medister-Magda Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Svineribbe, men uten østlenningenes tilbehør. Medisterkaker og -pølser er overhodet ikke godt. Nei, makan! Det var det skuffende å høre. 0 Siter
pekkaline Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Tenker du gleder deg I går lagde jeg masse taco, blir det i dag også pga mengden som er igjen. Så det blir ikke akkurat søndagsmat her nei 0 Siter
Gjest zilja Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 I dag blir det hjemmelaga kjøttkaker i brun saus, med kålstuing, ertestuing, tyttebær og poteter til. Gleder meg 0 Siter
Aggathe Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Hadde taco i går og da må det bli det i dag også, for jeg lager sånne middagsmengder som er beregnet på en del personer mer enn det vi egentlig er i denne familien. Men taco er godt det, men etter to dager på rad blir det nok noen måneder til neste gang, blir fort lei! 0 Siter
pekkaline Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Hadde taco i går og da må det bli det i dag også, for jeg lager sånne middagsmengder som er beregnet på en del personer mer enn det vi egentlig er i denne familien. Men taco er godt det, men etter to dager på rad blir det nok noen måneder til neste gang, blir fort lei! Da er vi to, jeg lagde også for mye (den typen menneske som er redd for å ha for lite jeg....) 0 Siter
Gjest Annve Skrevet 30. november 2008 Skrevet 30. november 2008 Surkål! Det fikk jeg lyst på! Men det hadde jeg ikke i skapet.. ( Men jeg har en rest risengrynsgrøt i kjøleskapet og en boks kremfløte... ))) Mmmm! Jeg skal ha riskrem til dessert! Riskrem... Ååå det fikk jeg lyst på. Men har dessverre ikke det liggende. Får stupe ned i fryseren og se hva jeg kan finne. Tror kanskje jeg har is, bananer og karamellsaus. Godt det og 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.