Gjest togli Skrevet 1. januar 2009 Skrevet 1. januar 2009 Aha, det har jeg jo fått med meg, men trodde det var i fjor jeg:-) På tampen av året i forfjor, ja Men øvinga på å høre har jeg jo bedrevet hele året ifjor - og jeg jobber fortsatt med saken ;-) 0 Siter
Gjest VKF Skrevet 1. januar 2009 Skrevet 1. januar 2009 På tampen av året i forfjor, ja Men øvinga på å høre har jeg jo bedrevet hele året ifjor - og jeg jobber fortsatt med saken ;-) Ja, jeg husker det nå. Lykke til med høringa fremover;-) Hvordan føles det nå da? 0 Siter
Gjest VKF Skrevet 1. januar 2009 Skrevet 1. januar 2009 Det har vært mye moro i 2008, men jeg vil gjerne trekke frem dette innlegget, som jeg synes er veldig morsomt og velskrevet: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=3900716 Ja, dette innlegget tenkte jeg også på:-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Det har vært mye moro i 2008, men jeg vil gjerne trekke frem dette innlegget, som jeg synes er veldig morsomt og velskrevet: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=3900716 Hehe, det har du rett i 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 2. januar 2009 Forfatter Skrevet 2. januar 2009 Det har vært mye moro i 2008, men jeg vil gjerne trekke frem dette innlegget, som jeg synes er veldig morsomt og velskrevet: http://www.doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=3900716 Enig! 0 Siter
Babette Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg har nok gått glipp av veldig mange innlegg og har ikke festet meg ved noe spesielt. Men må stadig smile av den spesielle sjargongen som har utviklet seg her når det gjelder matoppskrifter. For da heter det ikke legger eller setter eller tilsetter. Folk HIVER oppi og SLENGER formen i ovnen. Går det virkelig så hardt for seg når dolerne lager mat, eller er det bare for å få fram at alt skjer i full fart? 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg har nok gått glipp av veldig mange innlegg og har ikke festet meg ved noe spesielt. Men må stadig smile av den spesielle sjargongen som har utviklet seg her når det gjelder matoppskrifter. For da heter det ikke legger eller setter eller tilsetter. Folk HIVER oppi og SLENGER formen i ovnen. Går det virkelig så hardt for seg når dolerne lager mat, eller er det bare for å få fram at alt skjer i full fart? Hehe, du sier noe 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg har nok gått glipp av veldig mange innlegg og har ikke festet meg ved noe spesielt. Men må stadig smile av den spesielle sjargongen som har utviklet seg her når det gjelder matoppskrifter. For da heter det ikke legger eller setter eller tilsetter. Folk HIVER oppi og SLENGER formen i ovnen. Går det virkelig så hardt for seg når dolerne lager mat, eller er det bare for å få fram at alt skjer i full fart? Får ut frustrasjonen på den måten vet du, så slipper jeg og klage på Samliv ;o) 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg har nok gått glipp av veldig mange innlegg og har ikke festet meg ved noe spesielt. Men må stadig smile av den spesielle sjargongen som har utviklet seg her når det gjelder matoppskrifter. For da heter det ikke legger eller setter eller tilsetter. Folk HIVER oppi og SLENGER formen i ovnen. Går det virkelig så hardt for seg når dolerne lager mat, eller er det bare for å få fram at alt skjer i full fart? *he he* eller kanskje for å få fram at dette er noe de behersker så godt at de ikke trenger å tenke seg om, men bare hiver det nonchalant oppi gryta mens de tar en liten sup rødvin? ;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 *he he* eller kanskje for å få fram at dette er noe de behersker så godt at de ikke trenger å tenke seg om, men bare hiver det nonchalant oppi gryta mens de tar en liten sup rødvin? ;-) ''men bare hiver det nonchalant oppi gryta mens de tar en liten sup rødvin? ;-)'' Just slik jeg lager mat 0 Siter
Lotte :o) Skrevet 2. januar 2009 Forfatter Skrevet 2. januar 2009 Jeg har nok gått glipp av veldig mange innlegg og har ikke festet meg ved noe spesielt. Men må stadig smile av den spesielle sjargongen som har utviklet seg her når det gjelder matoppskrifter. For da heter det ikke legger eller setter eller tilsetter. Folk HIVER oppi og SLENGER formen i ovnen. Går det virkelig så hardt for seg når dolerne lager mat, eller er det bare for å få fram at alt skjer i full fart? Hehe, det har ikke jeg fått med meg, fordi jeg enkelt og greit ikke leser så mange av matoppskriftene. Tror det meste går hardt for seg i mange dolske hjem, men selvsagt ikke hos meg :-) 0 Siter
Babette Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1230894539' post='4053423] Får ut frustrasjonen på den måten vet du, så slipper jeg og klage på Samliv ;o) Det mest imponerende er når du hiver et egg oppi. Hadde det enda vært hardkokt, kunne jeg forstått det, men å hive et rått egg oppi en bolle er presisjonskunst av ypperste klasse. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 *he he* eller kanskje for å få fram at dette er noe de behersker så godt at de ikke trenger å tenke seg om, men bare hiver det nonchalant oppi gryta mens de tar en liten sup rødvin? ;-) Eller sånn f.eks.? http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4001701 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Det mest imponerende er når du hiver et egg oppi. Hadde det enda vært hardkokt, kunne jeg forstått det, men å hive et rått egg oppi en bolle er presisjonskunst av ypperste klasse. Må ha noe jeg kan imponere med jeg også ;o) 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Eller sånn f.eks.? http://www.doktoronline.no/forum3/bin/gotomsg.wa2?MessageId=4001701 Ikke mye rødvinssuping mens jeg "hiver" ingrediensene oppi brødbakemaskina før jeg går og legger meg...;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Ikke mye rødvinssuping mens jeg "hiver" ingrediensene oppi brødbakemaskina før jeg går og legger meg...;-) 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg bakte forresten brød på skikkelig vis før i tida, for jeg er vokst opp med at ingenting er så bra som hjemmebakt og skikkelig grovt brød:-) Men husbonden er vant med kjøpebrød, og han syntes at mine brød ble for kompakte!! :-( Men slikt ER jo veldig grovt brød, da... *hrmf* Og etter at han fikk junior "med på laget", blir det ikke til at jeg gidder å bake brød mer. Brødbakemaskina er jeg ikke så veldig fornøyd med, da den ikke gir særlig godt resultat på brød som inneholder over ca 35-40% sammalt korn. Så den brukes bare i "nødstilfelle" når vi om kvelden oppdager at vi har tomt for brød til frokost & matpakke neste morgen....;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg bakte forresten brød på skikkelig vis før i tida, for jeg er vokst opp med at ingenting er så bra som hjemmebakt og skikkelig grovt brød:-) Men husbonden er vant med kjøpebrød, og han syntes at mine brød ble for kompakte!! :-( Men slikt ER jo veldig grovt brød, da... *hrmf* Og etter at han fikk junior "med på laget", blir det ikke til at jeg gidder å bake brød mer. Brødbakemaskina er jeg ikke så veldig fornøyd med, da den ikke gir særlig godt resultat på brød som inneholder over ca 35-40% sammalt korn. Så den brukes bare i "nødstilfelle" når vi om kvelden oppdager at vi har tomt for brød til frokost & matpakke neste morgen....;-) Hjembakt brød kan være kjempegodt av og til, men er også enig med din mann i at det kan bli for kompakt. Jeg vokste opp med min mors hjemmebakte brød, og husker jeg jublet når vi en sjelden gang hadde kjøpekneipp! Kan nesten ikke huske sist jeg selv bakte brød, maken til utakknemlig oppgave. 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Hjembakt brød kan være kjempegodt av og til, men er også enig med din mann i at det kan bli for kompakt. Jeg vokste opp med min mors hjemmebakte brød, og husker jeg jublet når vi en sjelden gang hadde kjøpekneipp! Kan nesten ikke huske sist jeg selv bakte brød, maken til utakknemlig oppgave. '' husker jeg jublet når vi en sjelden gang hadde kjøpekneipp! :P'' *he he* Jeg kan også huske at kneipp hadde en mye større stjerne hos meg da jeg var barn:-) Husbonden er forresten dødskjip når det gjelder innkjøp av brød, for han kjøper _fortsatt_ kneipp!! Han er egentlig ikke noen brødfantast - vil helst ha müsli og slikt, og jeg prøver gang på gang å innprente i ham hva som er "godt brød", uten at det er med synderlig hell...;-) ''Kan nesten ikke huske sist jeg selv bakte brød, maken til utakknemlig oppgave.'' Underskriver på denne:-) 0 Siter
Gjest ViViola Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Hjembakt brød kan være kjempegodt av og til, men er også enig med din mann i at det kan bli for kompakt. Jeg vokste opp med min mors hjemmebakte brød, og husker jeg jublet når vi en sjelden gang hadde kjøpekneipp! Kan nesten ikke huske sist jeg selv bakte brød, maken til utakknemlig oppgave. Damer, dere må komme til meg og smake _mitt_ hjemmebakte grovbrød. Det er overhode _ikke_ kompakt, det er faktisk ganske lyst selv om det er mye grovt i det. Så - det er ingen utakknemlig oppgave å bake brød her i huset, nei! :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.