Gjest er det sånn eller sånn Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Vi skal ha riskrem til dessert i morgen og siden det er mange år siden jeg har laget det er jeg usikker på fremgangsmåten. At jeg først må piske kremen stiv skjønner jeg, og grøten er ferdig kokt, men det er selve blandingen jeg er usikker på skal grøten piskes inn i kremen med mixer eller eller må den røres forsiktig inn? 0 Siter
flowy Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Jeg pleier å blande det for hånd bare. Husk at grøten må være kald. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Det skal blandes lett sammen, men husk å ha i sukker. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift8556.asp 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Vi rører med sleiv når vi rører sammen grøt og krem. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Det skal blandes lett sammen, men husk å ha i sukker. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift8556.asp Man blander da sukkeret i fløten når den piskes? Trenger ikke mer sukker da. Søren - nå fikk jeg lyst på riskrem! Da må jeg i såfall kjøpe ferdig grøt i morra. Mmmm... 0 Siter
tiliti Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Kommer litt an på grøten. Enkelte grøtrester er så stive at man må til med en sterk håndmikser / kjøkkenmaskin for at det ikke skal bli klumpete. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Man blander da sukkeret i fløten når den piskes? Trenger ikke mer sukker da. Søren - nå fikk jeg lyst på riskrem! Da må jeg i såfall kjøpe ferdig grøt i morra. Mmmm... Nei, man rører sukker og vaniljesukker ut i risgrøten, før kremen blandes i. Sitat: "Rør grøten med vaniljesukker, sukker og maandler. " http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift8556.asp 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Man blander da sukkeret i fløten når den piskes? Trenger ikke mer sukker da. Søren - nå fikk jeg lyst på riskrem! Da må jeg i såfall kjøpe ferdig grøt i morra. Mmmm... Hva kommer det av at du er så inmari glad i alt jeg ikke liker? *lol* 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Nei, man rører sukker og vaniljesukker ut i risgrøten, før kremen blandes i. Sitat: "Rør grøten med vaniljesukker, sukker og maandler. " http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift8556.asp Vaniljesukker?! Nei nei nei! Man pisker kremen med sukker og rører så krem og grøt sammen og smaker til med mandeldråper eller malte mandler. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Hva kommer det av at du er så inmari glad i alt jeg ikke liker? *lol* ''Hva kommer det av at du er så inmari glad i alt jeg ikke liker? *lol*'' På et koldtbord / buffet hadde vi to passet utmerket godt sammen. ) 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Vaniljesukker?! Nei nei nei! Man pisker kremen med sukker og rører så krem og grøt sammen og smaker til med mandeldråper eller malte mandler. Smaken blir mye bedre når grøten røres sammen med sukkeret, samtidig blir grøten rørt myk, før kremen blandes i. Vispet krem med sukker smaker pyton. 0 Siter
Lillemus Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Smaken blir mye bedre når grøten røres sammen med sukkeret, samtidig blir grøten rørt myk, før kremen blandes i. Vispet krem med sukker smaker pyton. ''Smaken blir mye bedre når grøten røres sammen med sukkeret, samtidig blir grøten rørt myk, før kremen blandes i.'' Poenget med å røre opp grøten før man blander den med kremen ser jeg. ) Men sukkeret blir jo mye mer velfordelt om det blandes i fløten først. ''Vispet krem med sukker smaker pyton.'' Vispet krem uten sukker smaker jo ingenting, men det skal ikke så mye sukker til da, ikke flere spiseskjeer akkurat. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 ''Hva kommer det av at du er så inmari glad i alt jeg ikke liker? *lol*'' På et koldtbord / buffet hadde vi to passet utmerket godt sammen. ) ''På et koldtbord / buffet hadde vi to passet utmerket godt sammen. )'' Ja, vi hadde nok kunnet dele alt ganske broderlig :-) 0 Siter
Løvemamma Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Nei, man rører sukker og vaniljesukker ut i risgrøten, før kremen blandes i. Sitat: "Rør grøten med vaniljesukker, sukker og maandler. " http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift8556.asp Slik har jeg aldri gjort det. Jeg koker grøten med fersk vaniljestang. Kremen pisker jeg med sukker og blander forsiktig i grøten som ikke må være kjøleskapstiv. Merkelig, jeg har aldri hørt om noen som blander sukkeret i grøten og ikke i kremen. 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 30. desember 2008 Skrevet 30. desember 2008 Slik har jeg aldri gjort det. Jeg koker grøten med fersk vaniljestang. Kremen pisker jeg med sukker og blander forsiktig i grøten som ikke må være kjøleskapstiv. Merkelig, jeg har aldri hørt om noen som blander sukkeret i grøten og ikke i kremen. Sukkeret skal i fløten, ja, ikke i grøten! Nesten så det fortjener en FU på tampen av året 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 31. desember 2008 Skrevet 31. desember 2008 Slik har jeg aldri gjort det. Jeg koker grøten med fersk vaniljestang. Kremen pisker jeg med sukker og blander forsiktig i grøten som ikke må være kjøleskapstiv. Merkelig, jeg har aldri hørt om noen som blander sukkeret i grøten og ikke i kremen. Vi har alltid gjort det slik, å røre sukkeret ut i grøten, for det er jo grøten, som trenger å søtes, ikke kremen. Og oppskriften var lik. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. desember 2008 Skrevet 31. desember 2008 Slik har jeg aldri gjort det. Jeg koker grøten med fersk vaniljestang. Kremen pisker jeg med sukker og blander forsiktig i grøten som ikke må være kjøleskapstiv. Merkelig, jeg har aldri hørt om noen som blander sukkeret i grøten og ikke i kremen. Slik gjør jeg det og. Bortsett fra at grøten kommer fra Fjordland ) 0 Siter
Lillemus Skrevet 31. desember 2008 Skrevet 31. desember 2008 Slik gjør jeg det og. Bortsett fra at grøten kommer fra Fjordland ) ''Slik gjør jeg det og. Bortsett fra at grøten kommer fra Fjordland )'' Vi synes Fjordland sin grøt smaker litt for mye vanilje, så i morra prøver vi å lage riskrem av Toro sin ferdiggrøt. ) Ellers synes jeg Fjordland sin er kjempegod! 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. desember 2008 Skrevet 31. desember 2008 ''Slik gjør jeg det og. Bortsett fra at grøten kommer fra Fjordland )'' Vi synes Fjordland sin grøt smaker litt for mye vanilje, så i morra prøver vi å lage riskrem av Toro sin ferdiggrøt. ) Ellers synes jeg Fjordland sin er kjempegod! Toro sin er ikke god. Jeg bruker Fjordland, og tilsetter både sukker OG Vaniljesukker i fløten. Nam 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.