astridny Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Hei. Hva er din favoritt oppskrift med fiskepudding? Jeg har aldri laget noe med det og vet ikke helt hva og hvordan man servere det. Takk for svar. 0 Siter
Moment Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg bruker å skjære den i skiver og brune den lett på panna. Lager en kvit saus eller en(Toro:-))fiskesaus, og har poteter og raspede el kokte gulrøtter til. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Forbinder ikke fiskepudding med oppskrifter, snarere med en kjapp hverdagsmiddag. Da blir den gjerne stekt i skiver og servert med poteter og grønnsaker. Min svigerfamilies favorittoppskrift er med terteskjell; fiskepuddingterninger, erter, tykk hvit saus og terteskjell, servert som forrett. *URK* sier jeg. Ikke vondt, men heller smakløst og ikke hva jeg forbinder med en god forrett. 0 Siter
Gjest Matmonsen Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Dampet, med hvit saus, reker, selskapserter og gulrøtter. Gjerne servert i terteskjell. Nam, nam... 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Dampet, med hvit saus, reker, selskapserter og gulrøtter. Gjerne servert i terteskjell. Nam, nam... Ja, svigers pleier vel forresten også å ha et par reker på, jfr. mitt innlegg :-) 0 Siter
Gjest mallet Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Klassikeren er med hvit saus med masse karri i, poteter og gulrøtter. 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Forbinder ikke fiskepudding med oppskrifter, snarere med en kjapp hverdagsmiddag. Da blir den gjerne stekt i skiver og servert med poteter og grønnsaker. Min svigerfamilies favorittoppskrift er med terteskjell; fiskepuddingterninger, erter, tykk hvit saus og terteskjell, servert som forrett. *URK* sier jeg. Ikke vondt, men heller smakløst og ikke hva jeg forbinder med en god forrett. Slike terteskjell ville passet bedre som en varm kveldsrett enn som en forrett - litt vel mektig. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Slike terteskjell ville passet bedre som en varm kveldsrett enn som en forrett - litt vel mektig. Enig. Nå synes jeg hele retten er ganske smakløs (dvs. for pregløs) og ville aldri servert den selv, men som kveldsrett/aftens eller noe sånt ville det vært mer ok. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Forbinder ikke fiskepudding med oppskrifter, snarere med en kjapp hverdagsmiddag. Da blir den gjerne stekt i skiver og servert med poteter og grønnsaker. Min svigerfamilies favorittoppskrift er med terteskjell; fiskepuddingterninger, erter, tykk hvit saus og terteskjell, servert som forrett. *URK* sier jeg. Ikke vondt, men heller smakløst og ikke hva jeg forbinder med en god forrett. Tiltredes. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Tiltredes. Så enig du er i dag, da. Nyttårsløfte? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Så enig du er i dag, da. Nyttårsløfte? Åh, det var deg her også? 0 Siter
Katt-ja Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Enig. Nå synes jeg hele retten er ganske smakløs (dvs. for pregløs) og ville aldri servert den selv, men som kveldsrett/aftens eller noe sånt ville det vært mer ok. Det meste er smakløst hvis ikke det er krydret... Med en godt krydret saus, gode erter og reker, smaker det veldig godt :-) Ikke noe jeg har ofte, må jeg innrømme,- men jeg forkaster ikke ideen bare fordi det er "gammeldags"... 0 Siter
Gjest Megler Smekk Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Hater fiskepudding (og fiskekaker / fiskeboller). Fysj! 0 Siter
morsan Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 I likhet med Elextra forbinder jeg det ikke med oppskrifter men mer hurtig hverdagsmat, men et lite google-søk gjorde at jeg fant bl a disse oppskriftene - kanskje de faller i smak? :-) Fiskepudding på grønnsakseng http://www.peppernet.no/peppernet/Oppskrifter/Sjomat/fiskepudding_pa_gronnsakseng.html Gratinert fiskepudding med grønnsaker http://www.toro.no/index.php?mapping=30&id=14807 Stekt fiskepudding med rotgrønnsaker og soppsaus http://dinmat.aftenposten.no/layout/set/print/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Hvit-fisk/Stekt-fiskepudding-med-rotgr%C3%B8nnsaker-og-soppsaus Fiskepudding med karrisaus http://dinmat.no/Finn-oppskrifter/Oppskrifter/Middag/Fisk-og-skalldyr/Annen-sj%C3%B8mat/Fiskepudding-med-karrisaus 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg lager grateng av fiskepudding. Har oppi stekt bacon, gulerøtter, broccoli, blomkål, purre eller vårløk. En god ostesaus, eller bare en tykk hvit saus med salt og pepper, eller evnt hvitløk. Hiver i forma, ost oppå. Ellers steker jeg den i skiver, har poteter, makaroni, stekt bacon, og grønnsaker til. 0 Siter
Lillemus Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 [quote name=Shira )' timestamp='1230893603' post='4053404] Jeg lager grateng av fiskepudding. Har oppi stekt bacon, gulerøtter, broccoli, blomkål, purre eller vårløk. En god ostesaus, eller bare en tykk hvit saus med salt og pepper, eller evnt hvitløk. Hiver i forma, ost oppå. Ellers steker jeg den i skiver, har poteter, makaroni, stekt bacon, og grønnsaker til. Det hørtes gørrgodt ut! Nam! Vanlig tykk hvitsaus bare? Den blir vel ikke stiv? *Må prøve* 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Det hørtes gørrgodt ut! Nam! Vanlig tykk hvitsaus bare? Den blir vel ikke stiv? *Må prøve* Vanlig hvit saus ja, som bare er tykkere. Det blir ikke stivt når jeg lager det. Jeg kom på nå at jeg ofte har pasta oppi også. Sausen må koke litt, slik at melsmaken forsvinner, evnt bruke maizenna jevner, den skal bare koke 1 min. Så hiver jeg gjerne ett egg oppi rett før jeg blander alt sammen, etter det er ferdig kokt. Jeg synes det er godt, og lettvint og varme dagen etter eller fryse ned. Jeg bruker samme prinsippet med fisk, skinke, eller det jeg måtte lyste. 0 Siter
Tralla Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Den skal stekes i skiver sammen med løk og spises med poteter. Råkost, eller bare revne gulrøtter vedsiden av. 0 Siter
Mrs. Wallace Skrevet 2. januar 2009 Skrevet 2. januar 2009 Jeg deler den i biter og har den i en ildfast form sammen med biter av blomkål (som har fått et kjapt oppkok), bacondryss og hvit saus smakssatt med litt sitron, karri, salt og pepper. Drysser ost på, og gratinerer i ovn. Spises med makaroni og/eller rundstykker til. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.