Gjest Husker aldri oppskriftene Skrevet 20. februar 2009 Skrevet 20. februar 2009 God hjemmelaget pizza, halvtykk bunn, småsprøe kanter, god. Tusen takk 0 Siter
Pus123 Skrevet 20. februar 2009 Skrevet 20. februar 2009 hm.. 3,5 dl vann, 3-4 ss olje, salt, litt sukker, tørrgjær, mel til passe=) 0 Siter
Speak Skrevet 20. februar 2009 Skrevet 20. februar 2009 Jeg bruker 2,5 dl vann. 1 egg. Litt salt, olje, sukker, 1 pose tørrgjær og oregano. Mel til passe konsistens. 0 Siter
Gjest gomle Skrevet 20. februar 2009 Skrevet 20. februar 2009 Til et brett til ovnen bruker jeg: ca 6 dl hvetemel, litt over en halv pakke tørrgjær (3 måle-teskjeer), 1/2 ts salt, 2,5 dl varmt vann og 2 ss olje. Så smører jeg brettet med olje før jeg kjevler den ut, og så hever jeg den ferdig kjevlet :-) Med hjemmelaget tomatsaus med krydder, Norwegia og salami blir det kjempegodt :-) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. februar 2009 Skrevet 21. februar 2009 9 dl mel (jeg bruker mest sammalt, men bruk det du vil) 3 dl lunket vann 1 pose tørrgjær 1-2 ts salt olivenolje til smidig deig. Elt godt og la heve til dobbel størrelse. Passer til en stor langpanne og blir akkurat passe tykk etter min mening 0 Siter
Gjest sjøstjerna Skrevet 21. februar 2009 Skrevet 21. februar 2009 9 dl mel (jeg bruker mest sammalt, men bruk det du vil) 3 dl lunket vann 1 pose tørrgjær 1-2 ts salt olivenolje til smidig deig. Elt godt og la heve til dobbel størrelse. Passer til en stor langpanne og blir akkurat passe tykk etter min mening Akkurat samme deig som jeg pleier lage. :-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.