Gå til innhold

Bake med varmluft ?


Gjest Det ene eller andre

Anbefalte innlegg

Gjest Det ene eller andre
Skrevet

hei er det noen med erfaring på baking og varmluft. Er det bedre/dårligere eller likt ?

Jeg skal bake sukkerbrød i morgen, hva anbefales ?

Skrevet

Jeg syns det hever seg bedre med varmluft, men har erfart at steketiden reduseres noe.

Skrevet

Jeg har bakt kun med varmluft i 20 år. Husk å sette temperaturen noe lavere enn ved bruk av vanlig ovn. F.eks. fra 175 til 150 grader.

Har aldri hatt noen problemer med baksten, så jeg skjønte lite da datteren min kom fra skolen og fortalte at læreren hadde sagt at en ikke skal bruke varmluftfunksjon når en baker...

Skrevet

Jeg bruker varmluft når jeg steker i flere etasjer. (Boller/rundstykker) Det fungerer i hvert fall bra. Men jeg bruker litt lavere temperatur.

Skrevet

Varmluft er fint til gjærbakst, men ikke like bra til kaker. Til sukkerbrød ville jeg ikke brukt varmluft, da er sjansen større for at det faller sammen.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...