Gjest litt distré Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Jeg har kjøpt inn en stor brie da vi skal ha fest i morgen. Jeg oppdaget nettopp til min forskrekkelse at den har blitt igjenglemt i bilden og har ligget i solvarm bil siden 11 i formiddag (tok den inn nå kl 18.30). Kan den brukes eller er den fordervet? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kimmie Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Smak på den så finner du det ut : ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest litt distré Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Smak på den så finner du det ut : ) Tenkte ikke på smaken men ift om den er fordervet, altså om man kan bli syk av den. Det kjennes ikke nødvendigvis på smak.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Kimmie Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Tenkte ikke på smaken men ift om den er fordervet, altså om man kan bli syk av den. Det kjennes ikke nødvendigvis på smak.. Ok. Trodde man kjente det på smaken jeg da,tenk på all ost som ligger fremme på cefeer om sommeren. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest høstløv Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 Tenkte ikke på smaken men ift om den er fordervet, altså om man kan bli syk av den. Det kjennes ikke nødvendigvis på smak.. Brie blir ofte bedre av å ligge litt, hvis den ikke har gått ut på dato da. Du kjenner på smaken om den er god å spise, jo mer moden den er jo strammere blir smaken, men jeg liker de godt modnet, jeg da. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest mallet Skrevet 1. mai 2009 Del Skrevet 1. mai 2009 En brie tåler dette helt fint. Den vil bare bli mer moden og dermed smake enda bedre. Den blir ikke bedervet av å ligge varmt en stund. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 3. mai 2009 Del Skrevet 3. mai 2009 Så lenge den smaker greit, kan den spises. Og jeg regner at du mener bedervet, ikke fordervet. ;o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.