Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Jeg kjøpte en svinestek på tilbud her i helga og i dag fikk jeg ånden over meg og stekte den i ovnen. Den ble nydelig. Sprø utenpå, saftig og fin. Men! Jeg skal jo ikke spise den nå. Hva skjer med den om jeg varmer den opp igjen til middag i dag? 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Hvorfor stekte du den når du ikke skulle spise den? :-) 0 Siter
laban Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Det går vel greit? Ikke at jeg har prøvd det selv. Moren min skar noen ganger stek i skiver på forhånd, og varmet dem forsiktig opp i ovnen i ildfast fat. Men da må det ikke bli stående så lenge at skivene "tørker". 0 Siter
Gjest prust Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Svigermor pleier å gjøre det - å steke steken om morgenen (sånn at det lukter middag hele dagen) - og så skjære den opp i skiver og varme den opp i ovnen - ha gjerne litt vann i langpanna så ikke det blir så tørt. Du får den nok ikke sprø i kanten på den måten, men den blir sikkert god! 0 Siter
Katt-ja Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Svigermor pleier å gjøre det - å steke steken om morgenen (sånn at det lukter middag hele dagen) - og så skjære den opp i skiver og varme den opp i ovnen - ha gjerne litt vann i langpanna så ikke det blir så tørt. Du får den nok ikke sprø i kanten på den måten, men den blir sikkert god! Ildfast form og litt kraft eller saus i bunnen - og folie over, så blir det bra å varme opp... 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Hvorfor stekte du den når du ikke skulle spise den? :-) Fordi det tar 2,5 time og jeg er ut og inn av leiligheten hele ettermiddag. Kan ikke bruke så lang tid på middagen Jeg hadde heller ikke bestemt hva den skulle brukes til. Mulig vi bare spiser den kald 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Det går vel greit? Ikke at jeg har prøvd det selv. Moren min skar noen ganger stek i skiver på forhånd, og varmet dem forsiktig opp i ovnen i ildfast fat. Men da må det ikke bli stående så lenge at skivene "tørker". Jeg kan kanskje forsøke. Men det beste er muligens å spise den kald til lunsj eller lignende, tenker jeg nå. Takk for svar, i alle fall 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Ildfast form og litt kraft eller saus i bunnen - og folie over, så blir det bra å varme opp... Takk for svar Jeg tror jeg forsøker det. 0 Siter
Gjest bikku Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Steik kan gjerne spises kaldt, bare sausen og tilbehøret er varmt og godt. Mye lettere å skjære pene skiver av kald stek også. Hvis du vil ha lunk på skivene, så pakk dem evt inn i litt folie og legg dem i varm ovn noen minutter før servering. 0 Siter
pusi Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Jeg ville skjært den i pene skiver og så brukt mikrobølgeovnen til å varme de i. Det enkle er ofte det beste ;o) 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Jeg ville skjært den i pene skiver og så brukt mikrobølgeovnen til å varme de i. Det enkle er ofte det beste ;o) Hehe, du har rett i det 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Steik kan gjerne spises kaldt, bare sausen og tilbehøret er varmt og godt. Mye lettere å skjære pene skiver av kald stek også. Hvis du vil ha lunk på skivene, så pakk dem evt inn i litt folie og legg dem i varm ovn noen minutter før servering. Godt tips! Takk 0 Siter
Gjest Vavva Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Jeg kan kanskje forsøke. Men det beste er muligens å spise den kald til lunsj eller lignende, tenker jeg nå. Takk for svar, i alle fall Jeg liker den best kald, men det er ikke noe problem å varme den opp slik andre har forklart. 0 Siter
Gjest majas mamma Skrevet 12. mai 2009 Skrevet 12. mai 2009 Vi pleier ofte å varme opp i ovn med folie rundt. Men hvis det er med stekesvor vil den bli myk når du varmer opp. Som lørdagskveldskos pleier vi av og til å lage skinkesmørdbrød. Flere tynne skiver med skinkestek på ferskt brød, remulade, ringer av rød løk, sylteagurk og tyttebærsyltetøy. Smaker kjempegodt. 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. mai 2009 Forfatter Skrevet 12. mai 2009 Vi pleier ofte å varme opp i ovn med folie rundt. Men hvis det er med stekesvor vil den bli myk når du varmer opp. Som lørdagskveldskos pleier vi av og til å lage skinkesmørdbrød. Flere tynne skiver med skinkestek på ferskt brød, remulade, ringer av rød løk, sylteagurk og tyttebærsyltetøy. Smaker kjempegodt. Høres nydelig ut, men jeg kan ikke spise brød 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.