Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Gjest prust

Svigermor pleier å gjøre det - å steke steken om morgenen (sånn at det lukter middag hele dagen) - og så skjære den opp i skiver og varme den opp i ovnen - ha gjerne litt vann i langpanna så ikke det blir så tørt. Du får den nok ikke sprø i kanten på den måten, men den blir sikkert god!

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747688
Del på andre sider

Svigermor pleier å gjøre det - å steke steken om morgenen (sånn at det lukter middag hele dagen) - og så skjære den opp i skiver og varme den opp i ovnen - ha gjerne litt vann i langpanna så ikke det blir så tørt. Du får den nok ikke sprø i kanten på den måten, men den blir sikkert god!

Ildfast form og litt kraft eller saus i bunnen - og folie over, så blir det bra å varme opp...

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747689
Del på andre sider

Annonse

Det går vel greit? Ikke at jeg har prøvd det selv.

Moren min skar noen ganger stek i skiver på forhånd, og varmet dem forsiktig opp i ovnen i ildfast fat. Men da må det ikke bli stående så lenge at skivene "tørker".

Jeg kan kanskje forsøke.

Men det beste er muligens å spise den kald til lunsj eller lignende, tenker jeg nå.

Takk for svar, i alle fall :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747705
Del på andre sider

Steik kan gjerne spises kaldt, bare sausen og tilbehøret er varmt og godt. Mye lettere å skjære pene skiver av kald stek også.

Hvis du vil ha lunk på skivene, så pakk dem evt inn i litt folie og legg dem i varm ovn noen minutter før servering.

Godt tips! Takk :)

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747726
Del på andre sider

Annonse

Gjest majas mamma

Vi pleier ofte å varme opp i ovn med folie rundt. Men hvis det er med stekesvor vil den bli myk når du varmer opp. Som lørdagskveldskos pleier vi av og til å lage skinkesmørdbrød. Flere tynne skiver med skinkestek på ferskt brød, remulade, ringer av rød løk, sylteagurk og tyttebærsyltetøy. Smaker kjempegodt.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747921
Del på andre sider

Vi pleier ofte å varme opp i ovn med folie rundt. Men hvis det er med stekesvor vil den bli myk når du varmer opp. Som lørdagskveldskos pleier vi av og til å lage skinkesmørdbrød. Flere tynne skiver med skinkestek på ferskt brød, remulade, ringer av rød løk, sylteagurk og tyttebærsyltetøy. Smaker kjempegodt.

Høres nydelig ut, men jeg kan ikke spise brød :(

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/328743-svinestek/#findComment-2747923
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...