Gå til innhold

Tørkeovn (rawfood)


Anbefalte innlegg

Gjest nytt for meg altså..

Hei,nå må dere dolere trå til...

Jeg er på jakt etter en tørkeovn for å lage rawfood. Har sett en på nett i USA, som koster 1200 kroner. Hva vil det koste meg å få den til norge,av skatter moms o.l??? -og frakt...den blir vel tung??

-Eller lettere: finnes det sånne ovner i norge,med anstendig størrelse...dvs at datra mi har tenkt BARE å spise rawfood, derfor må den romme noen brett 8-10 kansje...

Jeg har jo ikke peiling på dette, derfor spør jeg her hvor man ALLTID får et godt tips i alle fall.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/330828-t%C3%B8rkeovn-rawfood/
Del på andre sider

Fortsetter under...

  • 4 uker senere...
Gjest nytt for meg altså..

Hva i all verden er rawfood og tørkeovn??

det er ei tørke/vifte som tørker bær og grønnsaker, fisk eller man kan lage eget brød av bare korn, og så tørke det uten å bruke varme. det skal visstnok være veldig bra ernæringsmessig om man f.eks er vegetarianer, og trenger litt ekstra vitaminer en gang i blandt. noen tørker frukt og grønt til vinteren, sånn de fortsatt kan nyte både jordbær osv. -men det er som sagt...

Annonse

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...