Gjest Loppi Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Hei Er det noen som kan hjelpe meg med oppskrift på creolsk kylling salat..( mener det er det den heter). Kremet, litt sterk m. bl.a. mais. Kjempe glad for svar. 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Ingredienser: 4 stk. kyllingfilet eller annet renskåret hvitt kjøtt 1 stk. rød chili 1 ss hakket frisk koriander 2 stk. appelsin 100 g frisk sjampinjong ca. ¼ stk. friséesalat ca. 20 stk. paranøtterFremgangsmåte: Skjær kjøttet i tynne strimler. Del over chilipepperen, ta ut frøene og finhakk pepperen. Bland chilipepper og urter, og vend kyllingstykkene i blandingen. Stek strimlene raskt i smør i forholdsvis varm panne. Ta ut strimlene. Skjær av skallet på appelsinene og skjær ut båter uten hinner. Del sjampinjongene i skiver. Grovriv salaten og bland alle ingrediensene. Pynt med paranøtter og server med brød. 0 Siter
Onsdag1365380628 Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 4 stk kyllingfilet 1 ss smør salt MARINADE 0,5 dl olivenolje 1 stk rød chili 3 ss sitronsaft 1 ts sukker 1 stk stort rødt eple 0,5 stk squash 1 stk stor appelsin 150 g ferdigkuttet salatblanding 1 neve cherrytomater (gjerne gule) DRESSING 2 ss eplecidereddik 2 ts flytende honning 1 fedd hvitløk 4 ss olivenolje 0,25 ts chilipasta (sambal oelek) eller tilsvarende frisk chili litt salt FREMGANGSMÅTE: Rens kyllingfiletene og skjær dem i 3-4 skiver på langs. Stekes i smør i en stekepanne 8-10 minutter. Salte og sett tilside. Hakk chilifrukten fint (med eller uten kjerner). Ha alle ingrediensene til marinaden i en plastpose. Ha den lune kyllingen i marinadeposen. Lukk posen og la det trekke 3-4 timer eller natten over i kjøleskapet. Bland sammen eddik og honning til dressing. Press i hvitløk og tilsett olje i en tynn stråle under omrøring. Smak til med sambal oelek (chilipasta) og salt. Skjær opp eple og squash til salat, slå over dressingen. Bland ned båter/1/2 skiver av sitrus (klementiner kan brukes istedenfor appelsin om ønskelig). Bland inn salatblader og cherrytomater, og dekk alt med dressing. Legg opp som på bildet. 0 Siter
Gjest eitidligerekokke Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Ei helgrilla kyllling Mais Hardkokt egg hakka med piffi Majones Reddiker Selleri Agurk Suragurk Sylta ingefær + sylta rødbeter Hjemmelaga thousands islands; rømme + ketchup piffi salt pepper hvitløkspulver (jeg pøser på med denne, men så ELSKER jeg sterk mat, vet det kan bli litt sterk kost for mange) God appettitt ønsker... 0 Siter
Gjest Loppi Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Ingredienser: 4 stk. kyllingfilet eller annet renskåret hvitt kjøtt 1 stk. rød chili 1 ss hakket frisk koriander 2 stk. appelsin 100 g frisk sjampinjong ca. ¼ stk. friséesalat ca. 20 stk. paranøtterFremgangsmåte: Skjær kjøttet i tynne strimler. Del over chilipepperen, ta ut frøene og finhakk pepperen. Bland chilipepper og urter, og vend kyllingstykkene i blandingen. Stek strimlene raskt i smør i forholdsvis varm panne. Ta ut strimlene. Skjær av skallet på appelsinene og skjær ut båter uten hinner. Del sjampinjongene i skiver. Grovriv salaten og bland alle ingrediensene. Pynt med paranøtter og server med brød. Tusen, tusen takk. :-)) 0 Siter
Gjest eitidligerekokke Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Tusen, tusen takk. :-)) Bare hyggelig, glad for at du vil bruke oppskrifta mi, den er god altså, men kanskje litt avansert for 'amatører' .... God sommer jenta mi! 0 Siter
Gjest Loppi Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Ei helgrilla kyllling Mais Hardkokt egg hakka med piffi Majones Reddiker Selleri Agurk Suragurk Sylta ingefær + sylta rødbeter Hjemmelaga thousands islands; rømme + ketchup piffi salt pepper hvitløkspulver (jeg pøser på med denne, men så ELSKER jeg sterk mat, vet det kan bli litt sterk kost for mange) God appettitt ønsker... Å, tusen takk til deg og. Skal prøve begge.:-)). 0 Siter
Gjest Loppi Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Bare hyggelig, glad for at du vil bruke oppskrifta mi, den er god altså, men kanskje litt avansert for 'amatører' .... God sommer jenta mi! Hehe, herligt. Takk i lige måde. 0 Siter
Gjest eitidligerekokke Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Hehe, herligt. Takk i lige måde. Og bare dropp hvitløkspulveret om du ikke liker sterk mat.. Du er herved advart 0 Siter
Gjest Loppi Skrevet 26. juni 2009 Skrevet 26. juni 2009 Og bare dropp hvitløkspulveret om du ikke liker sterk mat.. Du er herved advart Dropper ingenting. Vi prøver:-)) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.