candyqueen_83 Skrevet 31. august 2009 Skrevet 31. august 2009 Har dere smakt det? Godt? Kjøpte en pakke med fire fileter i dag. Har lenge lurt litt på denne fisken, den er jo veldg billig. Men nå leser jeg på nett, og noen sier den smaker myr og mudder?? Høres ikke fristende ut da. Får prøve å legge den i en god marinade før den stekes. Forslag til tilberedning og tlbehør forresten? 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 31. august 2009 Skrevet 31. august 2009 Sitat: "Pangasius tilhører malleslekten som med sitt hvite kjøtt er populære matfisker. Pangasius ligner av utseende litt på en hai og kalles derfor Haimalle, mens kjøttet minner mest om rødspette" http://polar-seafood.no/produkter/fisk/pangasius 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. august 2009 Forfatter Skrevet 31. august 2009 Sitat: "Pangasius tilhører malleslekten som med sitt hvite kjøtt er populære matfisker. Pangasius ligner av utseende litt på en hai og kalles derfor Haimalle, mens kjøttet minner mest om rødspette" http://polar-seafood.no/produkter/fisk/pangasius Det har jeg lest. Vil gjerne ha personlige svar.. Hehe. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. august 2009 Forfatter Skrevet 31. august 2009 Det har jeg lest. Vil gjerne ha personlige svar.. Hehe. Personlige meninger heter det vel. 0 Siter
Gjest høstløv Skrevet 31. august 2009 Skrevet 31. august 2009 Personlige meninger heter det vel. Jeg har ikke smakt denne fisken, men rødspette smaker da godt, derfor sendte jeg linken, som motvekt til det du sa om at den smaken av myr og mudder. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. august 2009 Forfatter Skrevet 31. august 2009 Jeg har ikke smakt denne fisken, men rødspette smaker da godt, derfor sendte jeg linken, som motvekt til det du sa om at den smaken av myr og mudder. Ja, jeg syns også rødspette er godt. Kan jo være de som har skrevet at den smaker myr ikke er så glade i fisk i utgangspunktet. Eller tilberedt den feil. Jeg prøver hvertfall ) 0 Siter
Gjest her er en oppskrift Skrevet 31. august 2009 Skrevet 31. august 2009 http://hannej.blogspot.com/2008/04/god-fisk-til-hverdags.html 0 Siter
Persille1365381127 Skrevet 31. august 2009 Skrevet 31. august 2009 Den er kjempegod!! Stek i pannen med olje eller smør (hva du pleier å steke med), og så serverer du med rødbeter, revne gulrøtter & poteter. Og remulade selvfølgelig 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.