Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Jeg har fri fra jobb og klarer ikke å få hjernen i gir her... Hva kan jeg lage til middag? Jeg har bl.a. kylling, kyllingkjøttdeig, pasta, makaroni, basilikumblader, salat, frosne grønnsaker, Yoghurt naturell, hakka tomater, pinjekjerner..... Noen som har noen supre forslag? 0 Siter
Gjest pestopesto Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Du kan lage en god pesto, og ha det sammen med kyllingen og pastaen? Og en tomatsalat ved siden av? 0 Siter
Speak Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Kyllingfilet i ovnen. Stek filetene lett og legg i ildfast form på toppen av pastaen. Lag en passende saus. Her kan du også bruke frosne grønnsaker (selv om jeg definitivt foretrekker ferske) Litt ost på toppen. Gratineres til osten er gyllen. Enkelt og godt:-) Selv kommer jeg til å lage helstekt ørret. Snuppa har bedt om det i lang tid, og denne lager seg selv mens jeg er på trening:-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Hakka tomater, basilikum, melk, litt løk og hvitløk (skåret i skiver og stekt blankt i litt smør), salt, pepper og en dæsj olivenolje blir nydelig hjemmelaga tomatsuppe. Kjør alt sammen med stavmixer, det er gjort på Så kan du ha litt makaroni ved siden av. Har du god tid og gidder, lager du kjøttboller av kyllingkjøttdeigen: Tilsett et egg, salt, pepper og bittelitt finhakka løk og hvitløk. Bland alt, form små boller og steik dem 3/4 ferdige i litt olje eller smør. La dem koke sammen med den ferdige suppa et par minutter ret før servering. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Du kan lage en god pesto, og ha det sammen med kyllingen og pastaen? Og en tomatsalat ved siden av? Hmm, kanskje det... Takk for tips 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Hakka tomater, basilikum, melk, litt løk og hvitløk (skåret i skiver og stekt blankt i litt smør), salt, pepper og en dæsj olivenolje blir nydelig hjemmelaga tomatsuppe. Kjør alt sammen med stavmixer, det er gjort på Så kan du ha litt makaroni ved siden av. Har du god tid og gidder, lager du kjøttboller av kyllingkjøttdeigen: Tilsett et egg, salt, pepper og bittelitt finhakka løk og hvitløk. Bland alt, form små boller og steik dem 3/4 ferdige i litt olje eller smør. La dem koke sammen med den ferdige suppa et par minutter ret før servering. Tusen takk for tips! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Kyllingfilet i ovnen. Stek filetene lett og legg i ildfast form på toppen av pastaen. Lag en passende saus. Her kan du også bruke frosne grønnsaker (selv om jeg definitivt foretrekker ferske) Litt ost på toppen. Gratineres til osten er gyllen. Enkelt og godt:-) Selv kommer jeg til å lage helstekt ørret. Snuppa har bedt om det i lang tid, og denne lager seg selv mens jeg er på trening:-) Høres godt ut! Og da blir det sikkert rester til imorgen også... Takk:) 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Kylling-gryte med makaronni og tommater er alltid er slager. Hei hvor det går! 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Kylling-gryte med makaronni og tommater er alltid er slager. Hei hvor det går! Og jeg som var sikker på du skulle foreslå hønsesuppe og stuede erter! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Og jeg som var sikker på du skulle foreslå hønsesuppe og stuede erter! Hvem er denen hønse-Magda, en gammel kjenning med et mat-nick? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Hvem er denen hønse-Magda, en gammel kjenning med et mat-nick? Jeg er dårlig på å huske nick, men skrivestiler pleier jeg å oppfatte 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Jeg er dårlig på å huske nick, men skrivestiler pleier jeg å oppfatte Jeg oppfatter også skrivestiler, men husker dem ikke. Her var det noen underlige skrivefeil, men jeg dro ikke kjensel på dem. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Jeg oppfatter også skrivestiler, men husker dem ikke. Her var det noen underlige skrivefeil, men jeg dro ikke kjensel på dem. Det var mer måten å formulere seg på jeg kjente igjen ;-) 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Det var mer måten å formulere seg på jeg kjente igjen ;-) Ah, ok!(?) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Ah, ok!(?) Makaronni og tommater .... og Hei hvor det går!.. *mistenksom* 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Makaronni og tommater .... og Hei hvor det går!.. *mistenksom* Hehe, har for lengst skjønt at du har en konkret mistanke og kan tenke meg én retning for den, ja :-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Hehe, har for lengst skjønt at du har en konkret mistanke og kan tenke meg én retning for den, ja :-) ;-) 0 Siter
Speak Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Høres godt ut! Og da blir det sikkert rester til imorgen også... Takk:) Det blir oftest ikke rester når jeg lager slike former.....av en eller annen grunn:-) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Det blir oftest ikke rester når jeg lager slike former.....av en eller annen grunn:-) Hehe, ok Her har vi to som ikke liker kylling, så av den grunn er det tre av oss som spiser mye og to som spiser nesten null av slike middager :-/ 0 Siter
Gjest hønse-Magda Skrevet 9. september 2009 Skrevet 9. september 2009 Og jeg som var sikker på du skulle foreslå hønsesuppe og stuede erter! Anbefaler heller stua tyttebær. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.