astridny Skrevet 10. september 2009 Skrevet 10. september 2009 Hei Jeg håper at dere skjønner hva jeg mener med biffruller. Jeg vet ikke hva det heter,men de selges på meny i ferskvaredisken. Det er ost/krydder som er rullet inni biffen. Jeg hadde veldig lyst å servere det på lørdagen. Men så vet jeg ikke hvordan man tilbreder de. Hvordan er det DU steker de og hva servere du til? Takk for svar. 0 Siter
....AV Skrevet 10. september 2009 Skrevet 10. september 2009 Har aldri laget det selv, men du kan få tips her: http://www.peppernet.no/peppernet/Oppskrifter/Kjott/biffrull_med_grilltomater.html 0 Siter
Lula Skrevet 10. september 2009 Skrevet 10. september 2009 Onsdag laget de sånne fra bunnen av på GodMorgenNorge, kanskje det ligger en "bruksanvisning" på tv2.no/gmn? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.