Gjest kaken Skrevet 12. september 2009 Skrevet 12. september 2009 Jeg skal lage en kjapp en to tre sjokoladekake hvor det står det skal brukes matolje i. Har ikke matolje. Kan jeg da bruke smeltet smør? 0 Siter
Glimtipper Skrevet 12. september 2009 Skrevet 12. september 2009 Du kan med fordel bruke smør. Når du bruker olje smaker hele kaken olje og den blir utrolig kvalmende. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 12. september 2009 Skrevet 12. september 2009 Kan du sikkert, men helst burde det ikke være saltet smør. Særlig mørke sjokoladekaker "kler" ikke saltsmaken i vanlig smør. I så måte er margarin bedre. 0 Siter
tiliti Skrevet 12. september 2009 Skrevet 12. september 2009 Du kan med fordel bruke smør. Når du bruker olje smaker hele kaken olje og den blir utrolig kvalmende. Ikke dersom man bruker en olje uten smak, rapsolje er ikke så ille i så måte. I tillegg må den ikke ha vært utsatt for langvarig luft, det medfører harsk smak. 0 Siter
ariadne Skrevet 12. september 2009 Skrevet 12. september 2009 Ja, men du risikerer å miste den emne smaken du får fra olje eller margarin. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.