Gå til innhold

Trekking av mat


Anbefalte innlegg

Skrevet

Når det gjelder å trekke pølser så pleier jeg å koke opp vannet, ta kjelen av plata, og la pølsene trekke i 8 min.

Men hva betyr å trekke noe egentlig? Når det gjelder f.eks. pinnekjøtt, fårikål osv. pleier jeg å skru ned plata til 2 og la det såvidt koke. Men da er det vel ikke å trekke?

Blir litt forvirra jeg.

Skrevet

Pinnekjøtt damper man da, det ligger jo ikke i vann i det hele tatt. Å trekke noe betyr vel rett og slett at man legger noe i vann som _nesten_ er på kokepunktet, og at man lar det ligge til det er ferdig. Koker man pølser f.eks, så sprekker de.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...