smurf78 Skrevet 13. september 2009 Skrevet 13. september 2009 Når det gjelder å trekke pølser så pleier jeg å koke opp vannet, ta kjelen av plata, og la pølsene trekke i 8 min. Men hva betyr å trekke noe egentlig? Når det gjelder f.eks. pinnekjøtt, fårikål osv. pleier jeg å skru ned plata til 2 og la det såvidt koke. Men da er det vel ikke å trekke? Blir litt forvirra jeg. 0 Siter
Mrs D Skrevet 13. september 2009 Skrevet 13. september 2009 Pinnekjøtt damper man da, det ligger jo ikke i vann i det hele tatt. Å trekke noe betyr vel rett og slett at man legger noe i vann som _nesten_ er på kokepunktet, og at man lar det ligge til det er ferdig. Koker man pølser f.eks, så sprekker de. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.