Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Det beste ungene vet til kveldsmat er "tapas". Da finner jeg fram et stort fat der jeg danderer påsmurte brødskiver (hver skive deles i fire, noe som visstnok er særdeles viktig for matopplevelsen ;-)), ostebiter (hvitost og brunost), paprikastrimler, agurkstrimler, svarte oliven, bananbiter, epleskiver med masse kanel etc. Kun fantasien setter grenser:) Når ungene får dette, spiser de som aldri før 0 Siter
Bookworm Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 TAKK TOGLI!!! Beklager at jeg skrek dette ut, men jeg mente jammen meg å skrike også! For et kjempetips til en mamma som begynner å bli temmelig bekymret for spisevanene til 11-åringen... 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 TAKK TOGLI!!! Beklager at jeg skrek dette ut, men jeg mente jammen meg å skrike også! For et kjempetips til en mamma som begynner å bli temmelig bekymret for spisevanene til 11-åringen... Så bra at du likte tipset ) Det fungerer iallefall utrolig bra her i huset, både med hensyn til 12-åringen, 9-åringen og 5-åringen Eldstejenta er borte i kveld, men de to yngste har nettopp satt til livs masse "tapas" nå. Restene vil de ha til kvelds om en times tid Forresten spiser de mer når de får sitte oppå kjøkkenbenken, så det er sikkert også verdt et forsøk til kveldsmaten *hehe* Har du forresten prøvd havregrynsgrøt? Også en slager her i huset når matleiperiodene kommer. 0 Siter
annegunn Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Plukkemat, ja :-) Sånt er en slager her i huset også. Skjønner det godt jeg, ser fint ut, og så kan man selv velge akkurat hva man vil ha. Funker fint på voksne gourmeter også det! 0 Siter
Gjest Kallevala Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Så bra at du likte tipset ) Det fungerer iallefall utrolig bra her i huset, både med hensyn til 12-åringen, 9-åringen og 5-åringen Eldstejenta er borte i kveld, men de to yngste har nettopp satt til livs masse "tapas" nå. Restene vil de ha til kvelds om en times tid Forresten spiser de mer når de får sitte oppå kjøkkenbenken, så det er sikkert også verdt et forsøk til kveldsmaten *hehe* Har du forresten prøvd havregrynsgrøt? Også en slager her i huset når matleiperiodene kommer. ''Forresten spiser de mer når de får sitte oppå kjøkkenbenken'' Det gjør poden her også. Han spiser frokosten sittende på kjøkkenbenken mens han hører på NRK Super. 0 Siter
Gjest Kallevala Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Det var et supert tips, tusen takk. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Plukkemat, ja :-) Sånt er en slager her i huset også. Skjønner det godt jeg, ser fint ut, og så kan man selv velge akkurat hva man vil ha. Funker fint på voksne gourmeter også det! Tapas er jo dødsgodt da, men jeg foretrekker litt mer avanserte saker enn bare ost, paprika og frukt 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 ''Forresten spiser de mer når de får sitte oppå kjøkkenbenken'' Det gjør poden her også. Han spiser frokosten sittende på kjøkkenbenken mens han hører på NRK Super. Rare unger ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Det var et supert tips, tusen takk. Ingen årsak:) 0 Siter
annegunn Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Tapas er jo dødsgodt da, men jeg foretrekker litt mer avanserte saker enn bare ost, paprika og frukt Ungene mine også. Men prinsippet er helt genialt - og så tilpasser man etter behov - sant? 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Ungene mine også. Men prinsippet er helt genialt - og så tilpasser man etter behov - sant? Jepp:) Forresten har du noen snodige unger tror jeg 0 Siter
Gjest mikkelina Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Kjempetips! Skal helt klart testes ut ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Kjempetips! Skal helt klart testes ut ) 0 Siter
annegunn Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Jepp:) Forresten har du noen snodige unger tror jeg Minsten kaller reker (og hummer, for den saks skyld) for sjøkreps.... Og får med seg svarte oliven i barnehagen. De voksne fortalte engang at hun hadde villig gitt vekk (hun var to år da), men ingen av de andre ungene på avd visste hva det var engang. Vi har ikke jobbet for det engang - de er vel bare preget av foreldrenes syn på mat? 0 Siter
Orio Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Fungerer bra for voksne også, det. Og brødskivene må helt klart deles i fire, det - er - avgjørende for opplevelsen. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Minsten kaller reker (og hummer, for den saks skyld) for sjøkreps.... Og får med seg svarte oliven i barnehagen. De voksne fortalte engang at hun hadde villig gitt vekk (hun var to år da), men ingen av de andre ungene på avd visste hva det var engang. Vi har ikke jobbet for det engang - de er vel bare preget av foreldrenes syn på mat? Jeg skylder i så fall på pappaen til ungene ;-P Han kan være en smule kresen... Jeg er altetende og har egentlig introdusert ungene for all slags mat. De elsker oliven og hvitløk, merkelig nok Minsten spiser heldigvis det meste 0 Siter
Gjest firepile Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Fungerer bra for voksne også, det. Og brødskivene må helt klart deles i fire, det - er - avgjørende for opplevelsen. Absolutt. På samme måte som ost skåret med riflet ostehøvel smaker så utrolig mye bedre. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Fungerer bra for voksne også, det. Og brødskivene må helt klart deles i fire, det - er - avgjørende for opplevelsen. Jepp 0 Siter
Lillemus Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Jeg har stjålet en ide fra ungenes stemor - varm pitabrød i stekeovnen, varm kjøttboller og sett frem små skåler med paprika, ananas, agurk, mais, salat - hva man nå vil ha. ) Knallgodt og supert for unger som ikke vil ha blandetmat. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 18. september 2009 Skrevet 18. september 2009 Jeg har stjålet en ide fra ungenes stemor - varm pitabrød i stekeovnen, varm kjøttboller og sett frem små skåler med paprika, ananas, agurk, mais, salat - hva man nå vil ha. ) Knallgodt og supert for unger som ikke vil ha blandetmat. Takk for tips 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.