Gå til innhold

Hva MÅ du ha av tilbehør til julemiddagen?


Spirello

Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

  • Svar 76
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

  • morsan

    8

  • Axcia

    8

  • AneM1365380603

    5

  • Lillemus

    4

Mest aktive i denne tråden

Gjest Elextra

''Når det gjelder surkål og rødkål - lager alle gode DOL-mødre denne fra scratch''

*tørker en tåre av latter*

''*tørker en tåre av latter*''

Hva var så morsomt...?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

''*tørker en tåre av latter*''

Hva var så morsomt...?

Det er nok knapt en kjeft her inne som har tid til sånt, eller?!.. Gode DOL-mødre har nok å gjøre med henting og bringing av unger, julegaver, bake og styre til alle avslutninger etc, vil jeg tro ;-)

Majoriteten gjør som deg. Surkållaging fra scratch står ikke på prioriteringslista :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Gjest Elextra

Det er nok knapt en kjeft her inne som har tid til sånt, eller?!.. Gode DOL-mødre har nok å gjøre med henting og bringing av unger, julegaver, bake og styre til alle avslutninger etc, vil jeg tro ;-)

Majoriteten gjør som deg. Surkållaging fra scratch står ikke på prioriteringslista :-)

Da kjenner du ikke de gode DOL-mødrene med tilsynelatende ubegrenset med tid til julebakst og julegardiner med mere :-).

Helt sikker på at mange her synes at posekål er fyfy. Og greit nok det - en får jo prioritere som en ønsker :-)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da kjenner du ikke de gode DOL-mødrene med tilsynelatende ubegrenset med tid til julebakst og julegardiner med mere :-).

Helt sikker på at mange her synes at posekål er fyfy. Og greit nok det - en får jo prioritere som en ønsker :-)

*hehe* Godt mulig. Jeg driter jo selvsagt på leggen med å uttale meg såpass generelt. ;-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker svisker til. Men sylteagurk har jeg aldri hatt sammen med ribbe.

En gang fikk jeg russiske erter servert til, og det var faktisk godt til ribbe også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sviskene må varmes (og myknes) med ribben siste steketiden.

Når det gjelder surkål og rødkål - lager alle gode DOL-mødre denne fra scratch, eller gjør de som jeg og kjøper på pose?

Bruker pose, ja. Jeg synes det er like godt. Dvs jeg bruker Parisertype av surkålen.

Ett år laget jeg rødkål fra scratch, og det var mye jobb for noe som smakte helt likt som den på pose (bortsett fra ett elelr annet krydder som jeg osgå kunne hatt oppi poserødkålen).

Et annet stort pluss med pose, er at den varmes oppå potetene slik at man sparer plass på komfyren.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest frudolén

Sviskene må varmes (og myknes) med ribben siste steketiden.

Når det gjelder surkål og rødkål - lager alle gode DOL-mødre denne fra scratch, eller gjør de som jeg og kjøper på pose?

Bruker pose. Smaker like godt, og man sparer oppvask da kålen kan varmes opp inni potetene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg MÅ ingenting. Men så langt jeg kan huske har jeg ønsket meg torsk eller kveite på julaften uten å ha opplevd det. Jeg vokste opp i en ribbefamilie og har tilbrakt mange julaftener med mine foreldre og søsken.

Eks-svigerfamilien var også ribbefolk. Nå bor jeg sammen med en pinnekjøttmann. Og spiser gjerne både det og ribbe, det er helt greit og begge deler er godt.

Men den hvite fisken kommer visst aldri min vei.

Jeg trodde jeg satset på riktig hest da jeg fant meg en nordlending. Men nei da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Jeg MÅ ingenting. Men så langt jeg kan huske har jeg ønsket meg torsk eller kveite på julaften uten å ha opplevd det. Jeg vokste opp i en ribbefamilie og har tilbrakt mange julaftener med mine foreldre og søsken.

Eks-svigerfamilien var også ribbefolk. Nå bor jeg sammen med en pinnekjøttmann. Og spiser gjerne både det og ribbe, det er helt greit og begge deler er godt.

Men den hvite fisken kommer visst aldri min vei.

Jeg trodde jeg satset på riktig hest da jeg fant meg en nordlending. Men nei da.

Dump ham! ;-D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så dere spiser potetgull til julemiddagen?

Syns det er godt med noen få chips til ja. Men ikke som erstatter for noe av det andre tilbehøret. :0)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...

×
×
  • Opprett ny...