Lillemus Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 På juleaften er det kalkun, med erter, gulerøtter, potetgull, poteter, tyttebærsyltetøy og sylteagurker. Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.Til dessert er det riskrem med mandel og rød saus. 1. dag er det ribbe, med medisterkaker og julepølse, ribbefett, rødkål (fra pose :-( ), erter, potetgull, og poteter. litt usikkert til dessert. Ikke waldorfsalat til kalkunen?! Eller kanskje du sier som John Cleese - "I'm sorry, we're out of waldorfs!" ,o) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Ikke waldorfsalat til kalkunen?! Eller kanskje du sier som John Cleese - "I'm sorry, we're out of waldorfs!" ,o) Waldorfsalat - det har ikke vi heller. Derimot Flisa's berømte stuffing, surkål og rosenkål. Nam 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 På juleaften er det kalkun, med erter, gulerøtter, potetgull, poteter, tyttebærsyltetøy og sylteagurker. Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.Til dessert er det riskrem med mandel og rød saus. 1. dag er det ribbe, med medisterkaker og julepølse, ribbefett, rødkål (fra pose :-( ), erter, potetgull, og poteter. litt usikkert til dessert. ''Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.'' Hehe, klassisk! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
løvinne71 Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Til julemiddag med ribbe pølser og medisterkaker, bruker jeg poteter, brun saus, surkål/rødkål og minigulrøtter og rosenkål. Så må jeg vel ta med litt tyttebærsyltetøy for søsteren min sin del. Svisker og waldorfsalat forbinder jeg med kalkun, men det er jo litt smak og behag å bruke dette.. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest majas mamma Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 På juleaften er det kalkun, med erter, gulerøtter, potetgull, poteter, tyttebærsyltetøy og sylteagurker. Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.Til dessert er det riskrem med mandel og rød saus. 1. dag er det ribbe, med medisterkaker og julepølse, ribbefett, rødkål (fra pose :-( ), erter, potetgull, og poteter. litt usikkert til dessert. glemte jo helt stuffingen til kalkunen, medisterfarse blandet med paprika og frisk champignon. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest majas mamma Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Ikke waldorfsalat til kalkunen?! Eller kanskje du sier som John Cleese - "I'm sorry, we're out of waldorfs!" ,o) Liker ikke waldorfsalat, jeg *rødmer* Men det kommer nok av at jeg ikke er vant til det fra barndommen av. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest majas mamma Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 ''Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.'' Hehe, klassisk! Det er egentlig et kompromiss. Han får fløtesaus til kalkunen, og så får jeg ribbefett til ribba, For jeg nekter å "ødelegge" god ribbesjy med å lage brun saus. Så da får vi vår vilje begge to!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Liker ikke waldorfsalat, jeg *rødmer* Men det kommer nok av at jeg ikke er vant til det fra barndommen av. Jeg spiser ikke sellerien jeg heller... ;o) Jeg trodde ikke jeg likte waldorfsalat i og med at det er en del majones i "sausen", men det viste seg å være kjempegodt! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
candyqueen_83 Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Potetgull er dødsgodt til middagspølser, ketchup og sennep - uansett hvor rart det enn høres ut Stekte svinestek i dag, og lagde hjemmelaget potetmos, svisker og soppsaus. Da måtte jeg prøve med salt potetgull til, og det var skikkelig godt sammen med potetmosen ) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 ''Potetgull er dødsgodt til middagspølser, ketchup og sennep - uansett hvor rart det enn høres ut '' Husker mine amerikanske venner gjerne brukte potetgull (chips) til pølser og annen rask mat, og da med ketchup som dip til chipsen! Husker jeg syntes det var godt da, men tror ikke jeg kunne tenke meg det nå. God og lettvint middag iallefall ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 Stekte svinestek i dag, og lagde hjemmelaget potetmos, svisker og soppsaus. Da måtte jeg prøve med salt potetgull til, og det var skikkelig godt sammen med potetmosen ) Høres godt ut Vet mange sverger til potetgull sammen med brun saus 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 ''Dvs jeg bruker Parisertype av surkålen. '' Er det ikke parisertypen som er litt søtlig? Slik er det i hvertfall med de vanlige sylteagurkene. Selv foretrekker jeg at både sylteagurker og surkål _ikke_ er søtlig, hvilken skal jeg da velge, tro? *amatør* Ja, den er søtere, eller mildere om du vil. Jeg liker også best parisertypen av sylteagurker:-) Jeg antar du da bare kjøper "ordinær" type surkål, f eks fra Nora? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 3. desember 2009 Del Skrevet 3. desember 2009 ''Mannen foretrekker fløtesaus til kalkunen mens jeg helst vil ha bare stekesjy. Så de seneste årene har det blitt fløtesaus.'' Hehe, klassisk! ;-) Sære gubber!! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. desember 2009 Del Skrevet 4. desember 2009 Ja, den er søtere, eller mildere om du vil. Jeg liker også best parisertypen av sylteagurker:-) Jeg antar du da bare kjøper "ordinær" type surkål, f eks fra Nora? ''Jeg antar du da bare kjøper "ordinær" type surkål, f eks fra Nora?'' Ja, finnes det "ekstraordinær" å få kjøpt, som du vil anbefale? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 4. desember 2009 Del Skrevet 4. desember 2009 ''Jeg antar du da bare kjøper "ordinær" type surkål, f eks fra Nora?'' Ja, finnes det "ekstraordinær" å få kjøpt, som du vil anbefale? nix, har aldri hørt om noe slikt-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Axcia Skrevet 4. desember 2009 Del Skrevet 4. desember 2009 ''Jeg antar du da bare kjøper "ordinær" type surkål, f eks fra Nora?'' Ja, finnes det "ekstraordinær" å få kjøpt, som du vil anbefale? Noras Hjemmelagde Rødkål/Surkål er sikkert dobbelt så god siden den er dobbelt så dyr som standardutgaven *hehe* 5 kontra 10 kr :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 4. desember 2009 Del Skrevet 4. desember 2009 Noras Hjemmelagde Rødkål/Surkål er sikkert dobbelt så god siden den er dobbelt så dyr som standardutgaven *hehe* 5 kontra 10 kr :-) ''5 kontra 10 kr :-)'' Får vurdere å spandere det julaften! :-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.