Rith Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Hvordan var det igjen? Hvordan lager jeg den? Husker den ikke tyknet i fjor. 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Den beste sausen synes jeg faktisk er den man får kjøpt ferdig i små kartonger i butikken, men tilsatt en god del solbærsirup. 0 Siter
morsan Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Den beste sausen synes jeg faktisk er den man får kjøpt ferdig i små kartonger i butikken, men tilsatt en god del solbærsirup. Jeg kjøper også ferdig saus, men noterer meg tipset om solbærsirup! :-) Men tipset om ferdigkjøpt saus hjelper vel neppe trådstarter nå som butikkene er stengt...;-) 0 Siter
blanke ark Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Hvis du ikke har tilgang til posesaus el ferdig på pakke, så kan du koke opp sterk saft og røre inn potetmel som du har rørt ut i litt kaldt vann. 0 Siter
morsan Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Det er år og dag siden jeg har laget rød saus selv, men mener å huske at det er som sterk rød saft tyknet med potetmel. Kok opp saften, ha litt kaldt vann i et glass og rør ut noen teskjeer potetmel i vannet til det er klumpefritt og hell det oppi den kokende saften. Rør til det tykner. Hvis det ikke blir tykt nok, gjenta operasjonen:-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg bruker ferdig kirsebærkompott som varmes og deretter spes med rød saft, ganske sterk så sausen ikke blir for utblandet. Nam nam! Om du skal lage helt fra bunnen av står det vel oppskrift på potetmelspakken? 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg pleier å lage jordbærcoulis til riskremen, er ikke så glad i de rødsaftsausene. Da tar du bare å tiner jordbær og presser de gjennom en sikt. Enkelt og greit. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg syns det er best med poser med kirsebærkompott. Varmer den opp med litt vann, og avkjøler den igjen. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg bruker ferdig kirsebærkompott som varmes og deretter spes med rød saft, ganske sterk så sausen ikke blir for utblandet. Nam nam! Om du skal lage helt fra bunnen av står det vel oppskrift på potetmelspakken? Skal prøve med rød saft neste gang jeg og. Pleier å bruke litt vann. Bruker du utblandet saft? 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg bruker ferdig kirsebærkompott som varmes og deretter spes med rød saft, ganske sterk så sausen ikke blir for utblandet. Nam nam! Om du skal lage helt fra bunnen av står det vel oppskrift på potetmelspakken? Så nå at det var utblandet saft ) 0 Siter
Gjest togli Skrevet 26. desember 2009 Skrevet 26. desember 2009 Jeg kjøper også ferdig saus, men noterer meg tipset om solbærsirup! :-) Men tipset om ferdigkjøpt saus hjelper vel neppe trådstarter nå som butikkene er stengt...;-) Vi har butikk i bensinstasjon like ved oss, så jeg glemmer at ikke alle kan handle på helligdagene ;-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Jeg pleier å lage jordbærcoulis til riskremen, er ikke så glad i de rødsaftsausene. Da tar du bare å tiner jordbær og presser de gjennom en sikt. Enkelt og greit. Min kjære vil også helst ha jordbær på riskremen så han bruker hjemmelaget, rørt syltetøy rett og slett. ) 0 Siter
Gjest basic only Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Jeg pleier å lage jordbærcoulis til riskremen, er ikke så glad i de rødsaftsausene. Da tar du bare å tiner jordbær og presser de gjennom en sikt. Enkelt og greit. Det hørtes nydelig ut! 0 Siter
Speak Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Jeg bruker bare frosne jordbær og sukker som jeg moser med stavmikseren. (Jordbæra må være halvtinte.) Supergodt. 0 Siter
black wealch Skrevet 27. desember 2009 Skrevet 27. desember 2009 Jeg bruker bare frosne jordbær og sukker som jeg moser med stavmikseren. (Jordbæra må være halvtinte.) Supergodt. Jeg gjør det samme med bringebær. Kjempegodt! 0 Siter
Speak Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Jeg gjør det samme med bringebær. Kjempegodt! Det enkle er ofte det beste:-) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.