candyqueen_83 Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Karamellpudding med saus og krem. 0 Siter
cecily Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Dronning Maud fromasj. Eventyrlig god! 0 Siter
morsan Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Jeg skal jammen prøve meg på karamellpudding - mariaflyfly har lagt ut oppskrift - så den prøver jeg meg på. Og i tillfelle det skulle gå helt skeis - så får jeg ha et par iskaker som reserveløsning. Jeg synes også karamellpudding er kjempegodt - også er det noe av det beste samboeren min vet om. Så får vi se hvordan resultatet blir. Lykke til! :-) *håper på invitasjon* ;-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Tiramisu, verdens beste dessert etter min mening. 0 Siter
Gjest totningencxz Skrevet 28. desember 2009 Skrevet 28. desember 2009 Multekrem med krumkaker (strull) til. Lettvint og kjempegodt. 0 Siter
Gjest dolberta Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Jeg skal jammen prøve meg på karamellpudding - mariaflyfly har lagt ut oppskrift - så den prøver jeg meg på. Og i tillfelle det skulle gå helt skeis - så får jeg ha et par iskaker som reserveløsning. Jeg synes også karamellpudding er kjempegodt - også er det noe av det beste samboeren min vet om. Så får vi se hvordan resultatet blir. Du får holde oss oppdatert om hvordan det gikk ) (har lyst å forsøke selv om det ikke er alt for vanskelig) 0 Siter
Gjest ikke husmor Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Prøv min gamle mormors opskrift, den er nydelig Lag først karamell av smelta sukker i ei panne. Hell denne i brødformer som er varma litt i ovnen mens du smelter sukkeret. Dette gjør at den ikke stivner fullt så fort. 1 liter H-melk, 3 ss sukker og en vaniljestang kokes opp og avkjøles litt. Pisk sammen 5 egg som du tilsetter når blandinga er litt avkjølt. Hell i brødformene eller annen egna form og steik i vannbad nederst i ovnen på litt over 100 grader. Det står en time i oppskrifta, men jeg hadde dem litt lenger. Sett formene kaldt når de er ferdige, og så er det bare å hvelve dem over på et fat rett før servering. Da er det masse karamellsaus i bunnen av formen som detter ut sammen med puddinga. På julaften halverte jeg oppskrifta og stekte en time på 150 grader. Det funka også helt fint. Denne oppskriften høres kjempegod ut! Den har jeg lyst til å prøve. Men hva vil det si å steke i vannbad? 0 Siter
Gjest ingen husmor Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Tiramisu, verdens beste dessert etter min mening. Tiramisu er fantastisk! Har du en god oppskrift? Jeg hadde en, som jeg har klart å miste. Men den var ikke av de beste så det er ikke krise i heimen. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Denne oppskriften høres kjempegod ut! Den har jeg lyst til å prøve. Men hva vil det si å steke i vannbad? Om det er karamellpudding så setter du forma med den rå puddingen i stekeovnens langpanne og fyller litt vann i langpanna og steker den på den måten. Gjøres vel også gjerne med leverpostei? 0 Siter
Gjest ikke husmor Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Om det er karamellpudding så setter du forma med den rå puddingen i stekeovnens langpanne og fyller litt vann i langpanna og steker den på den måten. Gjøres vel også gjerne med leverpostei? Tenkte på karamellpuddingen ja. Tusen takk for forklaring :-) 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Tiramisu er fantastisk! Har du en god oppskrift? Jeg hadde en, som jeg har klart å miste. Men den var ikke av de beste så det er ikke krise i heimen. Mamma har en helt fantastisk oppskrift! Jeg lager veldig lite mat/dessert så jeg har klart å rote bort den men skal høre med henne om jeg kan få den igjen, så skal jeg skrive den inn her Hun lagde Tiramisu i julen og lagde esktra mye som jeg kunne ta med meg hjem.. *gumler tiramisu as we speak* NAM! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Denne oppskriften høres kjempegod ut! Den har jeg lyst til å prøve. Men hva vil det si å steke i vannbad? Sett vann i ei langpanne inni ovnen og plasser formen oppi. Fyll på ekstra vann underveis dersom det blir tørt, men det blir det neppe. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Om det er karamellpudding så setter du forma med den rå puddingen i stekeovnens langpanne og fyller litt vann i langpanna og steker den på den måten. Gjøres vel også gjerne med leverpostei? Så ikke at du hadde svart før meg. 0 Siter
Lillemus Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 Så ikke at du hadde svart før meg. *Hehe* Det går nok helt fint for hun som spurte om hun får to svar! ) I det minste når svarene er det samme. ;o) 0 Siter
Gjest ikke husmor Skrevet 29. desember 2009 Skrevet 29. desember 2009 *Hehe* Det går nok helt fint for hun som spurte om hun får to svar! ) I det minste når svarene er det samme. ;o) Takker begge svar jeg Bra de samsvarte :-) 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Lykke til! :-) *håper på invitasjon* ;-) Skal si fra neste gang jeg lager den - den ble forøvrig veldig god. Og det var ikke en smule igjen i går 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Lurt! Det går sikkert fint. Jeg har laga den to ganger i desember, og andre gangen var jeg overraska over hvor fort det gikk. Det var da kjæresten hadde finni ut det med å varme formene før jeg helte i karamellen, hehe Den ble nydelig - og absolutt alt ble spist opp. Vi var 10 stk til middag og var ikke så mye som en smule igjen av desserten - masse skryt for den fikk jeg også. Så den skal absolutt lages igjen senere. Iskaka fikk stå i fred i fryseren. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Den ble nydelig - og absolutt alt ble spist opp. Vi var 10 stk til middag og var ikke så mye som en smule igjen av desserten - masse skryt for den fikk jeg også. Så den skal absolutt lages igjen senere. Iskaka fikk stå i fred i fryseren. Det var koselig å høre. Gøy at den slo an og at du fikk den til så bra. Godt nytt år, forresten 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Det var koselig å høre. Gøy at den slo an og at du fikk den til så bra. Godt nytt år, forresten Takk for det - godt nyttår til deg også. Jeg var veldig spent når den stod i ovnen - spesielt fordi jeg stekte den lenger enn det stod på oppskriften - fordi den virket veldig bløt etter 1 time. Men bra ble den Takk for nok en god oppskrift fra deg 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.