Gå til innhold

Lårplomme av elg


Anbefalte innlegg

Skrevet

Noen som har noe forslag på tilberedning? Er på ca 550 g..

Skrevet

Brun det, krydre med viltkrydder og salt (enten ferdig viltkrydder eller pepper/knust einebær).

Stek hel i ovn på max 100 grader frem til steketermometeret viser 60-65 grader (mørt og rosa) eller 70 for gjennomstekt.

Serveres med mandelpotet, villtsaus og rosenkål/gulerøtter.

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...