Gjest MildTikkaMasala Skrevet 28. desember 2009 Del Skrevet 28. desember 2009 Har hatt en venninne på besøk i dag, og vi spiste tikka masala (glass) uten å krydre hennes. tok av mat til henne før jeg tok i hvitløk og chili. Hvor lang tid tar det før hennes mat går over i morsmelka, og er tikka masala for stek mat for en ammende mor? barnet er 3 mnd. gammelt. Maten var ikke sterk, men det er kanskje ukjent krydder som kan gi plager til den lille?`Han har vært rolig i hele dag, men satt i gang å hyle ca. 30 min etter hun ammet han etter middagen. Kan maten ha noe å si? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 28. desember 2009 Del Skrevet 28. desember 2009 Om denne gutten reagerte på akkurat den maten vet jeg ikke, men mat virker helt klart inn på morsmelken. Noen barn hyler jo om mor spiser kål eller løk f.eks., andre bæljer bare mor ser på en klementin.... ) Hvor raskt etter inntak det går over i morsmelka vet jeg ikke. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Niccola Skrevet 28. desember 2009 Del Skrevet 28. desember 2009 Mat, og særlig krydder, kan helt klart ha noe å si. Min første reagerte definitivt på at jeg spiste kanel, mens nr to ikke ble påvirket av det i det hele tatt. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Colette Skrevet 29. desember 2009 Del Skrevet 29. desember 2009 Det er nok dessverre langt verre gifter som finnes i morsmelk enn kryddere som gir magevondt og plager på kort sikt: http://www.tidsskriftet.no/index.php?nyhe_id=20990 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs. Wallace Skrevet 29. desember 2009 Del Skrevet 29. desember 2009 Noen barn reagerer på det meste i morsmelka (brus, krydder etv), mens andre ikke lar seg affisere av noe som helst. Det kan være andre ting også som får barnet til å være urolig - det er vanskelig å si. De vanligste ting nyfødte reagerer på i morsmelk er vel diverse kålsorter og sterke krydder. Men som sagt: Det varierer. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.