Gjest Megler Smekk Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Stekt kyllingfilet med Waldorfsalat. 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Vet ikke ennå - skal bort! :-) 0 Siter
Gjest solfryd Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Spleiselag med koldtbordmat. Vi holder litt mat og gjestene tar med seg litt mat. Mmmm... gleder meg! 0 Siter
jubalong70 Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Vi er invitert bort og blir servert kalkun. Gleder meg 0 Siter
Gjest JUSTaMinute Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Kalkunfilet med mandelpoteter og masse grønnsaker. Og riskrem med jordbærsaus til dessert. 0 Siter
Gjest Aimabel Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Jamies kylling i sursøt saus 0 Siter
Gjest prust Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Vi skal være tre familier sammen, og lager koldtbord sammen. Jeg har laget hjemmelaget potetsalat og bakt verdens beste. I tillegg tar vi med et stykke røykt laks. Vet ikke helt hva de andre tar med. 0 Siter
meg__123! Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Har du fonduegryte? mora hans tok med en hit i stad, og så skal de som kommer ha med en annen.. aldri lagd sånn før jeg.. 0 Siter
candyqueen_83 Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 mora hans tok med en hit i stad, og så skal de som kommer ha med en annen.. aldri lagd sånn før jeg.. Ta med hit en gang da. Så har vi både fondue, og raclette. 0 Siter
meg__123! Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Ta med hit en gang da. Så har vi både fondue, og raclette. ja... men det er bare en sånn liten da.. 0 Siter
Lillemus Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Verdens deiligste viltgrytet! Viltet med gulrot og løk står og putrer på ovnen nå og etterhvert skal min elskede lage en vidunderlig saus av sjyet... Mmmm.... 0 Siter
-ssi Skrevet 31. desember 2009 Skrevet 31. desember 2009 Bayonneskinke med fløtegratinerte poteter, rosenkål og waldorfsalat. Hjemmelaget sjokolademousse (ikke fra pose, nei) til dessert. 0 Siter
tusseline Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Kalkunklubber (med persille og hvitløk) med fjellmandelpoteter og parmesangratinert rosenkål. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Vi fikk hummer til forrett (NAM!!!) og beuf bourgogne (eller hvordan det skrives). Det var helt nydelig. 0 Siter
tusseline Skrevet 1. januar 2010 Skrevet 1. januar 2010 Kalkunklubber (med persille og hvitløk) med fjellmandelpoteter og parmesangratinert rosenkål. Glemte forretten: Chili- og hvitløksmarinerte scampi. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.