Gjest Skal snart ha middag Skrevet 2. januar 2010 Skrevet 2. januar 2010 Har to lange indrefileter fra rådyr Lager en stekeskorpe på dem Hvordan og hvor lenge i ovnen? Med vann, uten? Folie? Hvor lenge, hvor mange grader? Tips? Tusen takk 0 Siter
Gjest anbefales Skrevet 2. januar 2010 Skrevet 2. januar 2010 Søk eller spør her - får du gode råd: http://www.kammeret.no/forum/viewforum.php?f=5 0 Siter
hidi, the scorpion Skrevet 2. januar 2010 Skrevet 2. januar 2010 http://www.matoppskrift.no/sider/Viltraadyr.asp Les her;) 0 Siter
Gjest anbefales Skrevet 2. januar 2010 Skrevet 2. januar 2010 Søk eller spør her - får du gode råd: http://www.kammeret.no/forum/viewforum.php?f=5 http://www.kammeret.no/forum/viewtopic.php?f=5&t=8915&p=141072&hilit=r%C3%A5dyrstek#p141072 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.