Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Skrevet

Kan rabarbra som har vært fryst brukes i en kake? De blir jo veldig våte og myke når de tines - er det bare å la dem renne før de skal i kakeformen? Tenkte å bake en kake der rabarbraen er i bunnen og så lages det et lokk oppå den.

Skrevet

Da bør du bruke litt potetmel også så det ikke blir for tynt vil jeg tro. For saften må med ellers blir det vel smakløst?

Skrevet

Det går helt supert - men ha i litt potetmel som LIllemus sier, da blir det liksom litt jevning på safta. Kjempegodt!

Skrevet

NB: Smak til med sukker/fruktose! Rabarbraen er temmelig sur...men veldig god...

hilsen rabarbrakakeelsker

Skrevet

NB: Smak til med sukker/fruktose! Rabarbraen er temmelig sur...men veldig god...

hilsen rabarbrakakeelsker

''Rabarbraen er temmelig sur...men veldig god...''

Jeg vet ... har i alle år brukt fryst rabarbra kun til rabarbrasuppe, men aldri til kake

Skrevet

Det går helt supert - men ha i litt potetmel som LIllemus sier, da blir det liksom litt jevning på safta. Kjempegodt!

Ja, jeg skal gjøre som Lillemus sier :)

Skrevet

Da bør du bruke litt potetmel også så det ikke blir for tynt vil jeg tro. For saften må med ellers blir det vel smakløst?

Potetmel er genialt! :)

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...