Gjest nettopp Skrevet 13. februar 2010 Skrevet 13. februar 2010 Tror dere den er ødelagt? Jeg tenkte å ha den i bakverk som skal stekes i stekovnen. 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint. 0 Siter
Gjest nettopp Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Nei ikke hvis du skal bake av den. Det går helt fint. Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt. 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Men hvordan kan noen bli matforgiftet av f.eks kebab da? Den er jo stekt. Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt. 0 Siter
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Du snakket om kulturmelk som du skal bruke i matlaging. Det er ikke ødelagt kjøtt. Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece 0 Siter
Gjest JUSTaMinute Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Det er jo vanlig å bruke gammel melk og fløte i vafler, og de blir jo ikke gjennomstekt engang, så da går det nok bra i stekovnen. 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Jeg skjønner bare ikke helt forskjellen på kulturmelk og Kebab i så måte. Bare fikk litt ny respekt for matforgiftning, etter å ha lest om en som blir invalid etter matforgiftning. http://www.adressa.no/forbruker/article1442842.ece Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk 0 Siter
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Fordi det er helt andre bakterier som trives i kjøtt enn i melk Ok takk =) 0 Siter
laban Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Neida, det går aldeles utmerket. Spesielt til baking. 0 Siter
Gjest Nettopp Skrevet 14. februar 2010 Skrevet 14. februar 2010 Kebab er kjøtt og kulturmelk er melk. Hvorfor er det vanskelig å forstå? Det er ikke så vanskelig å forstå at Kebab er kjøtt, og kulturmelk er melk. Men jeg vet ikke så mye om at bakterier trives bedre eller er farligere i kjøtt. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.