Orio Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Jeg trenger en god, utprøvd, oppskrift. Noen som kan hjelpe? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Jeg la ut en her som jeg aldri feiler med, men som en annen doler mislyktes med. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Fant den. En doler mislyktes, en annen lyktes. http://doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=4275697 0 Siter
Orio Skrevet 28. mars 2010 Forfatter Skrevet 28. mars 2010 Jeg la ut en her som jeg aldri feiler med, men som en annen doler mislyktes med. Kan du legge den ut en gang til? *bedende* Garanti for å lykkes er det vel aldri, men har is og kransekake i reserve. 0 Siter
Orio Skrevet 28. mars 2010 Forfatter Skrevet 28. mars 2010 Fant den. En doler mislyktes, en annen lyktes. http://doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=4275697 Takk. 0 Siter
Orio Skrevet 28. mars 2010 Forfatter Skrevet 28. mars 2010 Fant den. En doler mislyktes, en annen lyktes. http://doktoronline.no/forum3/bin/show.wa2?MessageId=4275697 Hvor mange porsjoner blir det, sånn omtrent? Og hvor stor brødform bruker du? 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Hvor mange porsjoner blir det, sånn omtrent? Og hvor stor brødform bruker du? Finnes det flere størrelser på brødformer? Jeg lagde den en brødform til 6 personer på julaften, men da ville ikke den ene ungen ha. Lagde to brødformer til 9 voksne en annen gang, da blei alt spist opp. Men de var visst fryktelig glade i dessert. 0 Siter
Gjest annlovinda Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Hvor mange porsjoner blir det, sånn omtrent? Og hvor stor brødform bruker du? Jeg brukte to små brødformer - og vi var 7-8 stk som spiste dette til dessert - og det ble helt tomt. Denne var veldig veldig god, og enkel å lage. Anbefales på det sterkeste. 0 Siter
Gjest søtmons Skrevet 28. mars 2010 Skrevet 28. mars 2010 Jeg har prøvd mange oppskrifter, og har endte opp på denne : http://www.gourmetordenen.no/gourmet/oppskrifter/desserter/1065.html Jeg synes ikke de som lages kun med melk smaker noe godt, det MÅ være fløte og helst litt kondensert melk. Jeg pleier å smelte litt mindre sukker enn det som står i oppskriften. Har aldri hatt problemer med å få den til heller:) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.