Gjest raspen Skrevet 3. april 2010 Skrevet 3. april 2010 Jeg skal lage raspeball. For første gang skulle jeg prøve å raspe potetene med kjøkkenmaskina mi gjennom kjøttkverna. Det gikk bra men så kom det en svartaktig væske ved potetene. Kommer denne svarte væska fra potetene eller har jeg ikke rengjort utstyret godt nok? Takknemlig hvis noen orker å svare meg! 0 Siter
GIN Skrevet 3. april 2010 Skrevet 3. april 2010 Kommer fra potetene. Kan ofte være en fordel å sile dem før du fortsetter på raspeballene dine. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. april 2010 Skrevet 3. april 2010 Vannet fra potetene blir fort mørkt brunt, men om det var svart så hadde jeg vært i tvil. Men brunt blir det som sagt fort når det kommer i kontakt med luft. 0 Siter
Lillemus Skrevet 3. april 2010 Skrevet 3. april 2010 Kommer fra potetene. Kan ofte være en fordel å sile dem før du fortsetter på raspeballene dine. ''Kommer fra potetene. Kan ofte være en fordel å sile dem før du fortsetter på raspeballene dine'' Har sett på noen oppskrifter at man skal klemme ut så mye væske som mulig. Vi gjør ikke det, bruker all potetvæsken + litt h-melk, litt hvetemel og byggmel og det blir kjempegodt. ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.