Babette Skrevet 5. mai 2010 Skrevet 5. mai 2010 Dette hadde vi sist lørdag, og det ble kjempegodt: Kyllingfilet legges i en plastpose og bankes tynn/formes til firkanter. 2 fileter til hver. Så strødde jeg på salt og peppper, hadde på raust med smuldret fetaost (av den typen som ligger i olje, slik at litt av den ble med), godt med pesto og litt finhakket tørkede solmodne totmater. Deretter rulllet jeg sammen filetene og surret en baconskive rundt hver rull, slik at baconet dekket helt. Gjerne litt mer krydder. Inn i stekovnen på 200 grader i 35 minutter. Potetskiver penslet med krydret olivenolje kan steke med i samme langpanne, eller man kan servere retten med ris. Salat er et must. Jeg skjærte opp rullene da de var ferdig. Da var baconet akkurat passe stekt. Og dette er en rett med masse smak! 0 Siter
Angustia Skrevet 5. mai 2010 Skrevet 5. mai 2010 Mmmmmm, det hørtes godt ut!! Har kopiert oppskriften og prøver den i bursdagsselskap helga :-) 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. mai 2010 Skrevet 5. mai 2010 Det hørtes knallgodt ut! Men to filter til hver? Vi er vanligvis sprekkmette etter en hver vi... ) 0 Siter
Babette Skrevet 5. mai 2010 Forfatter Skrevet 5. mai 2010 Det hørtes knallgodt ut! Men to filter til hver? Vi er vanligvis sprekkmette etter en hver vi... ) Det var i alle fall 4 stykker i pakka, men kanskje var det bare to fileter? Så glemte jeg å skrive at jeg satte rullene på oljesmurt bakepapir i langpanne, og ca. midt i ovnen. Det er viktig å banke dem tynne. Både fordi de blir enklere å rulle sammen, og for at kyllingen skal bli gjennomstekt. 0 Siter
Babette Skrevet 5. mai 2010 Forfatter Skrevet 5. mai 2010 Det hørtes knallgodt ut! Men to filter til hver? Vi er vanligvis sprekkmette etter en hver vi... ) ''Men to filter til hver?'' Ja, vi foretrekker sigaretter med dobbelt filter. 0 Siter
Spirello Skrevet 6. mai 2010 Skrevet 6. mai 2010 Å nam nam! ) Nå vet jeg hva jeg skal servere jentene neste gangh det er min tur til å ha "syklubb". Hørtes knallgodt ut! Takk for oppskrift. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.