Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 3 eggehviter + 150 g sukker + 150 mandler. Oppskriften sier 40 min på 170 C. Men er det rett? Hvor lenge ville du stekt en slik bunn (22 cm)? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 12-14 minutt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946781 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 12-14 minutt... Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946783 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest høstløv Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Google litt på "mandelbunn" og så vil du få opp noen alternativer, som du kanskje kan gjøre bruk av. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946784 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sjøstjerna Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Google litt på "mandelbunn" og så vil du få opp noen alternativer, som du kanskje kan gjøre bruk av. Det var det jeg gjorde- og fikk steketid fra 20-45 minutt... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946786 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest høstløv Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Det var det jeg gjorde- og fikk steketid fra 20-45 minutt... Ja, og det var forskjellig mengde på ingrediensene og forskjellige grader på ovnen. Så det var ikke helt til å bli klok på. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946787 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? Det har jeg aldri prøvd. Men selv syns jeg det er mye bedre med mandelbunn som er litt myk og seig, heller enn at den blir tørr og hard. Når jeg lager suksessterte så er 12-14 min fast steiketid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946795 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Kan man kjenne på den med feks fyrstikk- og således bestemme om den er ferdig? Rettelse: 12-20 minutt på 180 grader. Jeg pleier å lage to små bunner av 200g mandler+1ss hvetemel, 5 eggehviter og 150 g melis. Bunnene steikes samtidig på oppgitt tid og temperatur, og da blir de myke, gode og gjennomstekt. Tipper jeg har dem der inne 16 min, for å komme midt mellom minimum og maksimum 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946796 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 Det høres riktig ut, en slik bunn skal være litt seig i midten. ) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946797 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Lillemus Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 12-14 minutt... 12-14 min?! Da er den nok for rå inni. Jeg steker noen helt tynne nøttebunner i 13 min, men da er det 1/3 av den mengden der pr. bunn. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946798 Del på andre sider Flere delingsvalg…
blanke ark Skrevet 7. mai 2010 Del Skrevet 7. mai 2010 12-14 min?! Da er den nok for rå inni. Jeg steker noen helt tynne nøttebunner i 13 min, men da er det 1/3 av den mengden der pr. bunn. Jeg retta det til 12-20 min, og den er ikke rå inni. Myk, men stekt. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/346802-mandelbunn-steketid/#findComment-2946799 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.