Gå til innhold

Pavlova marengsbunn


Anbefalte innlegg

Fortsetter under...

Jeg har god erfaring med oppskriften fra http://detsoteliv.no/, og siden det ikke går å kopiere derfra så er det:

4 eggehviter

200g melis

0,5 ts vineddik

1,5 ss maizena

Iflg den oppskriften skal bunnen stekes på 180 grader. Jeg foretrekker tørr og sprø bunn, så jeg varmer ovnen til maks, setter inn kaken, og senker umiddelbart temperaturen til 60-70 grader. Så får den stå og tørke over natta. Egentlig skal vel bunnen være seig, så om du ønsker det, så får du enten følge oppskrifta i lenken, eller høre med andre her inne.

Min favoritt-topping er vaniljekrem og multer. Men i disse 17. mai-tider er det jo lekkert med ferske bær fra butikken.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/346993-pavlova-marengsbunn/#findComment-2949338
Del på andre sider

Jeg har god erfaring med oppskriften fra http://detsoteliv.no/, og siden det ikke går å kopiere derfra så er det:

4 eggehviter

200g melis

0,5 ts vineddik

1,5 ss maizena

Iflg den oppskriften skal bunnen stekes på 180 grader. Jeg foretrekker tørr og sprø bunn, så jeg varmer ovnen til maks, setter inn kaken, og senker umiddelbart temperaturen til 60-70 grader. Så får den stå og tørke over natta. Egentlig skal vel bunnen være seig, så om du ønsker det, så får du enten følge oppskrifta i lenken, eller høre med andre her inne.

Min favoritt-topping er vaniljekrem og multer. Men i disse 17. mai-tider er det jo lekkert med ferske bær fra butikken.

ps - bruker ikke vineddik, men vanlig 7%

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/346993-pavlova-marengsbunn/#findComment-2949340
Del på andre sider

Annonse

tzatziki1365380058

Denne er " idiotsikker "

6 eggehviter

3 dl sukker

1dl melis

2 ts vaniljesukker

2 ts potetmel

Alt piskes til en STIV marengs! Ha det på ei plate med bakepapir.Tegn opp sirkel fra ei 26 form.

Stekes i ca 1,5 time v.140 grader

Denne blir høy !

Pisker du alt samtidig? Ikke eggehviter først, og tilsetter?

Hva pynter du denne med, da?

Har aldri smakt Pavlova, og ser egentlig mest for meg at det er altfor søtt kliss, men virker som om kaken er på opptur rundt omkring.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/346993-pavlova-marengsbunn/#findComment-2949504
Del på andre sider

Pisker du alt samtidig? Ikke eggehviter først, og tilsetter?

Hva pynter du denne med, da?

Har aldri smakt Pavlova, og ser egentlig mest for meg at det er altfor søtt kliss, men virker som om kaken er på opptur rundt omkring.

Jeg pisker alt samtidig , det blir ei seig tykk masse.

Pynter med piket krem blandet med vanilje el.romfyll og masse bær .F.eks jordbær og kiwi. Men , dette er jo en smaksak.

Lenke til kommentar
https://forum.doktoronline.no/topic/346993-pavlova-marengsbunn/#findComment-2951121
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...