Gjest 17.maikake Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 Jeg trenger en oppskrift på Pavlova. Gjerne en utprøvd og god en. Må det brukes hvitvinseddik for å få til dette? Det finnes nok både gode og mindre gode sånne kaker. Jeg vil ha en god oppskrift. *hjelp* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 ''Det finnes nok både gode og mindre gode sånne kaker. Jeg vil ha en god oppskrift. '' Hihi, vil noen gi bort vonde kakeoppskrifter, tro? 0 Siter
Oldbjørg Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 http://www.foreldreportalen.no/forum/showthread.php?t=72513 0 Siter
blanke ark Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 Jeg har god erfaring med oppskriften fra http://detsoteliv.no/, og siden det ikke går å kopiere derfra så er det: 4 eggehviter 200g melis 0,5 ts vineddik 1,5 ss maizena Iflg den oppskriften skal bunnen stekes på 180 grader. Jeg foretrekker tørr og sprø bunn, så jeg varmer ovnen til maks, setter inn kaken, og senker umiddelbart temperaturen til 60-70 grader. Så får den stå og tørke over natta. Egentlig skal vel bunnen være seig, så om du ønsker det, så får du enten følge oppskrifta i lenken, eller høre med andre her inne. Min favoritt-topping er vaniljekrem og multer. Men i disse 17. mai-tider er det jo lekkert med ferske bær fra butikken. 0 Siter
EnolaGay Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 ''Det finnes nok både gode og mindre gode sånne kaker. Jeg vil ha en god oppskrift. '' Hihi, vil noen gi bort vonde kakeoppskrifter, tro? *skrattler* Det var en tanke du! 0 Siter
blanke ark Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 Jeg har god erfaring med oppskriften fra http://detsoteliv.no/, og siden det ikke går å kopiere derfra så er det: 4 eggehviter 200g melis 0,5 ts vineddik 1,5 ss maizena Iflg den oppskriften skal bunnen stekes på 180 grader. Jeg foretrekker tørr og sprø bunn, så jeg varmer ovnen til maks, setter inn kaken, og senker umiddelbart temperaturen til 60-70 grader. Så får den stå og tørke over natta. Egentlig skal vel bunnen være seig, så om du ønsker det, så får du enten følge oppskrifta i lenken, eller høre med andre her inne. Min favoritt-topping er vaniljekrem og multer. Men i disse 17. mai-tider er det jo lekkert med ferske bær fra butikken. ps - bruker ikke vineddik, men vanlig 7% 0 Siter
Katt-ja Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 ''Det finnes nok både gode og mindre gode sånne kaker. Jeg vil ha en god oppskrift. '' Hihi, vil noen gi bort vonde kakeoppskrifter, tro? Jo, til fiender, så :-) 0 Siter
Hypoen Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 Denne er " idiotsikker " 6 eggehviter 3 dl sukker 1dl melis 2 ts vaniljesukker 2 ts potetmel Alt piskes til en STIV marengs! Ha det på ei plate med bakepapir.Tegn opp sirkel fra ei 26 form. Stekes i ca 1,5 time v.140 grader Denne blir høy ! 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 11. mai 2010 Skrevet 11. mai 2010 Denne er " idiotsikker " 6 eggehviter 3 dl sukker 1dl melis 2 ts vaniljesukker 2 ts potetmel Alt piskes til en STIV marengs! Ha det på ei plate med bakepapir.Tegn opp sirkel fra ei 26 form. Stekes i ca 1,5 time v.140 grader Denne blir høy ! Pisker du alt samtidig? Ikke eggehviter først, og tilsetter? Hva pynter du denne med, da? Har aldri smakt Pavlova, og ser egentlig mest for meg at det er altfor søtt kliss, men virker som om kaken er på opptur rundt omkring. 0 Siter
Hypoen Skrevet 13. mai 2010 Skrevet 13. mai 2010 Pisker du alt samtidig? Ikke eggehviter først, og tilsetter? Hva pynter du denne med, da? Har aldri smakt Pavlova, og ser egentlig mest for meg at det er altfor søtt kliss, men virker som om kaken er på opptur rundt omkring. Jeg pisker alt samtidig , det blir ei seig tykk masse. Pynter med piket krem blandet med vanilje el.romfyll og masse bær .F.eks jordbær og kiwi. Men , dette er jo en smaksak. 0 Siter
tzatziki1365380058 Skrevet 13. mai 2010 Skrevet 13. mai 2010 Jeg pisker alt samtidig , det blir ei seig tykk masse. Pynter med piket krem blandet med vanilje el.romfyll og masse bær .F.eks jordbær og kiwi. Men , dette er jo en smaksak. Hmmmm, kanskje dette må prøves? Er jo 17 mai snart... 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.