Gå til innhold

Til Babette (og andre) om kyllingrett.


Anbefalte innlegg

Gjest kahloli
Skrevet

Hei!

Jeg får besøk av kjæresten i kveld, og siden jeg ikke har sett han på en stund, tenkte jeg å lage noe ekstra godt å spise, som feks. den kyllingretten du skrev om for noen dager siden.

Er ganske fersk i kjøkkenet så unnskyld dumt spørsmål, men hvordan banket du filetene flate? Hvilket redskap? Ble de ikke ødelagte?

Du nevner man kan spise ris intil, hva med saus? Tror du/dere det blir godt med champingsaus?

Gleder meg til å sette i gang:)!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...