Gå til innhold

Spekemat til 30 personer


Anbefalte innlegg

Gjest Kikkins
Skrevet

Skal ha eggerøre, salat, loff, flatbrød og har tenkt til å lage potetsalat også.. Men når jeg ganger opp oppskrifta på potetsalat så blir det 64 poteter til 32 porsjoner.. Må jeg lage så mye potetsalat når det tross alt er mye annet tilbehør? Vil ikke gå tom for noe, men kjipt å bli sittende med mange kg potetsalat til overs også...

Gjest fra bergen
Skrevet

Høres litt mye ut. Du kan sikkert trekke fra 1/3.

Gjest Elextra
Skrevet

Vet ikke eksakt hvilken mengde som trengs, men potetsalat er jo billig, i forhold til spekemat. Sånn sett lite økonomisk å spekulere i mengden potetsalat - jeg ville sikret meg å ha nok av den.

Gjest fattigmor
Skrevet

Det holder med å koke 30 poteter! Har gjort det mange

ganger.Du bruker sikkert en del andre ting i potetsalaten +

majones eller cremfraiche, da blir det mer enn nok...når du

har alt det andre i tillegg!

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Innholdet ditt inneholder uttrykk som vi ikke tillater. Vennligst endre innholdet ditt slik at det ikke lenger inneholder de markerte ordene nedenfor.
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Lim inn uten formatering i stedet

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

Laster...
×
×
  • Opprett ny...