Gjest Forstår det ikke Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Hvorfor anbefaler så mange slankekurer ristet brød? Er det noen forskjell på om brødet er ferskt eller ristet, sånn kcal messig?? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Grotholle Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Ingen forskjell i kalorier, men ristet brød smaker bedre, og man får en større nytelse, og blir derfor fortere mett. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009502 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest verinoca Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Ingen forskjell i kalorier, men ristet brød smaker bedre, og man får en større nytelse, og blir derfor fortere mett. Smaken er vel som baken? Om jeg spiser noe som smaker veldig godt får jeg heller lyst på mer... ;-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009528 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Smaken er vel som baken? Om jeg spiser noe som smaker veldig godt får jeg heller lyst på mer... ;-) Enig - og ristet brød er noe som glir ned så lett at jeg lett kan spise dobbelt så mye som dersom jeg spiste brødet uristet! :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009539 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Enig - og ristet brød er noe som glir ned så lett at jeg lett kan spise dobbelt så mye som dersom jeg spiste brødet uristet! :-) Det kan jeg også! Rart... Man skulle jo tro at det mettet akkurat like mye, massen forandrer seg jo ikke... Kanskje det er fordi det tiltrekker seg mindre fuktighet? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009585 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Det kan jeg også! Rart... Man skulle jo tro at det mettet akkurat like mye, massen forandrer seg jo ikke... Kanskje det er fordi det tiltrekker seg mindre fuktighet? Vanlig brød inneholder jo masse vann. Ristet brød inneholder mye mindre vann, og jeg antar at en del av karbohydratene er delt, slik at de nå faktisk er raskere. Kort ris (sushiris, for eksempel) er vesentlig raskere enn jasminris eller basmatiris. Gjenoppvarmet ris er også raskere. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009719 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 17. august 2010 Del Skrevet 17. august 2010 Vanlig brød inneholder jo masse vann. Ristet brød inneholder mye mindre vann, og jeg antar at en del av karbohydratene er delt, slik at de nå faktisk er raskere. Kort ris (sushiris, for eksempel) er vesentlig raskere enn jasminris eller basmatiris. Gjenoppvarmet ris er også raskere. Med vennlig hilsen Hm. Nyttig info. Takk 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009745 Del på andre sider Flere delingsvalg…
morsan Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 Vanlig brød inneholder jo masse vann. Ristet brød inneholder mye mindre vann, og jeg antar at en del av karbohydratene er delt, slik at de nå faktisk er raskere. Kort ris (sushiris, for eksempel) er vesentlig raskere enn jasminris eller basmatiris. Gjenoppvarmet ris er også raskere. Med vennlig hilsen Oi, dette visstee jeg ikke! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009811 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest MayLynn Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 Vanlig brød inneholder jo masse vann. Ristet brød inneholder mye mindre vann, og jeg antar at en del av karbohydratene er delt, slik at de nå faktisk er raskere. Kort ris (sushiris, for eksempel) er vesentlig raskere enn jasminris eller basmatiris. Gjenoppvarmet ris er også raskere. Med vennlig hilsen Hva mener du med "raskere" mindre "sunt"? Håper det for jeg elsker jasminris... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3009976 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 Hva mener du med "raskere" mindre "sunt"? Håper det for jeg elsker jasminris... "raskere" = hurtigere blodsukkerstigning = høyere glykemisk indeks. Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3010151 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Katt-ja Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 "raskere" = hurtigere blodsukkerstigning = høyere glykemisk indeks. Med vennlig hilsen ''"raskere" = hurtigere blodsukkerstigning = høyere glykemisk indeks.'' Og hva vel er enda verre,- raskere nedgang i blodsukkeret etter stigningen... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3010157 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Sør Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 ''"raskere" = hurtigere blodsukkerstigning = høyere glykemisk indeks.'' Og hva vel er enda verre,- raskere nedgang i blodsukkeret etter stigningen... Enig, selv om hva som er "verst" nok avhenger litt av synspunkt og ståsted og "religion". Med vennlig hilsen 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3010163 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest sjøstjerna Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 Ingen forskjell i kalorier, men ristet brød smaker bedre, og man får en større nytelse, og blir derfor fortere mett. ''man får en større nytelse, og blir derfor fortere mett.'' Ikke jeg. jeg får lyst på mer- om det er veldig godt.... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3010164 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest togli Skrevet 18. august 2010 Del Skrevet 18. august 2010 ''man får en større nytelse, og blir derfor fortere mett.'' Ikke jeg. jeg får lyst på mer- om det er veldig godt.... Samme her! Rista brød med masse smør og hvitost!!! *NAM* Spiser mye mer enn når jeg tar vanlige skiver 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/351782-ristet-br%C3%B8d-slanking/#findComment-3010408 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.