caprice Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Jeg har allergibarn og må lage mye mat fra bunnen av. Barna mine kan ikke spise vanlige fiskepinner eller noen form for innbakt/panert fisk eller ferdigkjøpt fiskegrateng. Forsåvidt greit nok siden jeg selv er mer glad i fiskefileter uten det usunne paneringsgreiene på. Men jeg føler vi går litt på tomgang. Hjemmelaget fiskegrateng (som barna liker godt), ovnsstekt/grillet laks og noen ganger flyndre er veldig ofte det som blir servert. Noen som har noen tips til enkle fiskemiddager som kan slå an hos barn? Vi liker fisken generelt best når den kommer fra ovnen. Kokt fisk er helt klart ikke favoritten 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest prust Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Vi skal ha stekt sei i dag. lager en blanding av mel og krydder, og dypper fisken først i egg, så i melblandingen. Har raspet gulrot og kokte poteter til. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Fiskewok? Lakseburger? Fisk rullet i bacon? Si i fra om du trenger oppskrifter 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
....AV Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Findus pommes fish er glutenfri hvis mel er et av problemene. Ellers: Hjemmelagde fiskekaker Laksewok Fiskesuppe Fisk bakt i ovn finnes jo også i mange varianter, vi liker denne godt: http://www.arla.se/default____17653.aspx?recipeid=14490 Fiskepakker med grønnsaker. Alle kan lage sine egne pakker ved at fiskefilet og ønsket utvalg grønnsaker legges i folie og bakes i ovnen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
caprice Skrevet 24. august 2010 Forfatter Del Skrevet 24. august 2010 Fiskewok? Lakseburger? Fisk rullet i bacon? Si i fra om du trenger oppskrifter Fisk rullet i bacon høres digg ut. Oppskrift? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Glimtipper Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Fisk rullet i bacon høres digg ut. Oppskrift? http://www.aperitif.no/index.db2?id=100485 Denne er god, men det finnes mange varianter 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Speak Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Husker at mamma lagde fiskeblokk (dvs. en firkantet frossen hvit fisk) med masse løk rundt og tomatsaus. Det er faktisk kjempegodt. Vet ikke om ho frukte friske tomater, bokstomat eller rett og slett ketchup. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Jeg synes pangasiusfilét (selges blant annet på Rema) er veldig godt. Du kan steke det på samme måte som all annen fisk, i form eller folie med friske urter og rømme og/eller sitron. Jeg steker dem ofte bare i panne, og serverer med stekt løk, poteter og revne gulrøtter. Det liker Billa best også Alternativt legger jeg dem i folie med friske urter og sitron, og legger det på grillen. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
filiokus81 Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Torsk med pesto er en hit her, ungene kaller det bare "grønn fisk". Jeg kjøper sånn frossen torskefilet (blokk) fra Findus, heller et glass pesto over, og rasper ost på toppen. Stekes i ovnen, og serveres med pasta og salat. Mmmm! 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
AAA Skrevet 24. august 2010 Del Skrevet 24. august 2010 Torsk med pesto er en hit her, ungene kaller det bare "grønn fisk". Jeg kjøper sånn frossen torskefilet (blokk) fra Findus, heller et glass pesto over, og rasper ost på toppen. Stekes i ovnen, og serveres med pasta og salat. Mmmm! Det hørtes lettvint og godt ut. Hvor lenge har du det i ovnen? 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
fillolin Skrevet 25. august 2010 Del Skrevet 25. august 2010 Eggesmør hever smaken Mest til kokt fisk selvfølgelig - kanskje flere kan like det hvis det er eggesmør til (småhakka, kokte egg i smelta smør.) Mannen lagde kokt sei en dag, med litt krydder og purre i vannet, det smakte ikke vanlig kokt fisk, men ekstra godt. Ellers støtter jeg fiskepakker, altså porsjoner med fisk i folie, enkelt og godt og personlig tilpasset. 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
grot Skrevet 26. august 2010 Del Skrevet 26. august 2010 Jeg laget lakepotet-kaker i dag og det var visst godt. Jeg så en oppskrift på det ett eller annet sted men fant den selvfølgelig ikke igjen, så da ble det nok en egen vri :-) Jeg raspet noen råe poteter og finhakket laksefileter. Kjørte massen litt i en hurtigmikser slik at litt av massen ble som en farse. Blandet alt sammen med et egg og litt krydder. Langstekte kakene i panne med litt godt smør. Jeg spiste kakene bare sammen med en rømmeklatt og masse grønsaker. gutta ville ha dem i et hamburgerbrød. Veldig lettvint å lage til i forveien slik at man bare trenger varme dem opp til middagen. Husk at du pga de råe potetene må steke de ganske lenge før de er gjennomstekte. Man kan jo også blande inn litt chilisaus eller annen saus om man ønsker mer smak. Mine like fiskesmaken så jeg gjorde ikke det, men det er jo greitt nok om man må "kamuflere" litt.. ;-) 0 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.