Gjest Ingen storkokk Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Hver gang jeg skal lage dette, blir det så tynt og utvannnet. Lapskausen minner mest om suppe. Har dere noen tips for å få den tykkere? (Har prøvd mindre vann, men savner fylde i massen). Har hørt det kan hjelpe med litt melgjevning i farikålen for å få litt mer tykkelse på sausen. Noen som har prøvd det? 0 Siter
Blomstre Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Jeg pleier å blande inn litt potetmospulver for å få lapskausen litt tykkere dersom jeg synes den er for tynn. 0 Siter
brilleslangen Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Når jeg lager lapskaus pleier jeg å blande litt maizenna-mel med litt kaldt vann og helle det oppi mens man rører hvis den blir for tynn og la det koke opp etterpå... så tykner det... Når jeg lager fårikål legger jeg jo kål og kjøtt lagvis og drysser mel og pepperkuler mellom hvert lag, og fyller på med vann tilslutt,.. så hvis fårikålen blir for tynn blir meljevning løsningen ja... 0 Siter
BobbyPeru Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Lapskaus: Bruk maisenna, Fårikål: enten meljevning ristet ut i glass, eller litt mel mellom kållagene.Så må du jo koke kålfanskapet lenge nok. Det hjelper også. Fårikål al dente er for homser og fjasete teppetyggere. 0 Siter
Gjest bææææææærtta Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Åh jeg har lyst på FÅRIKÅL!!!!!!!!!! Men jeg ammer, tror dere ungen vil reagere? Er bare en uke gammel, har ikke merket noe til kolikk ennå, men det kan vel komme senere? 0 Siter
filiokus81 Skrevet 22. september 2010 Skrevet 22. september 2010 Åh jeg har lyst på FÅRIKÅL!!!!!!!!!! Men jeg ammer, tror dere ungen vil reagere? Er bare en uke gammel, har ikke merket noe til kolikk ennå, men det kan vel komme senere? Med mindre du pleier å få mye luft i magen av fårikål vil sannsynligvis ikke ungen merke så mye til det heller. For å si det sånn: Det var fårikål til middag på Kvinneklinikken i Bergen på mandag ) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.