Gjest kakebaker-assistent Skrevet 18. november 2010 Del Skrevet 18. november 2010 Hei. Jeg skal lage kjeks med melisglasur til en navnefest om fire uker. Jeg vil helst gjøre dette så fort som mulig, men ikke hvis det betyr at kvaliteten blir dårligere. I kjeksoppskriften står det at kjeksene har holdbarhet på opptil fire uker dersom man oppbevarer disse kaldt. Vet noen om det gjelder også hvis jeg tar melis på? Holder det å la dem stå kaldt, eller bør jeg fryse alt sammen? Tusen takk for tips:) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356334-holdbarhet-p%C3%A5-bakevarer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Vizzvazz Skrevet 18. november 2010 Del Skrevet 18. november 2010 Hm mener det fortere blir mykt med melis på jeg men... 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356334-holdbarhet-p%C3%A5-bakevarer/#findComment-3064867 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Elextra Skrevet 18. november 2010 Del Skrevet 18. november 2010 Jeg er ingen ekspert, men jeg ville ventet til noen dager før med å ta glasur på. Vet fra pepperkaker at glasuren blir matt og hard etter en tid. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356334-holdbarhet-p%C3%A5-bakevarer/#findComment-3064870 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Persille1365381127 Skrevet 18. november 2010 Del Skrevet 18. november 2010 Oppbevarer du kakene tørt, kjølig og gjerne mørkt kan du bare lage dem nå. Men du bør vente med å ta på glasur til kaken er HELT kalde, og du bør være sikker på at boksen er HELT tørr. Er den lufttett f.eks kan det lett bli kondens, og da blir kakene myke som en annen under her skriver. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356334-holdbarhet-p%C3%A5-bakevarer/#findComment-3065078 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.