Gjest Vizzvazz Skrevet 19. november 2010 Skrevet 19. november 2010 Har ingen oppskrift, men lager bechamelsaus som jeg har ost i. Og så lager jeg kjøttsaus med: Karbonadedeig, paprika, løk, gulrot, hermetiske tomater (gjerne med hvitløk eller basilikum), tomatpure, 3-4 fedd hvitløk, en dæsj fløte. Krydrer med: Basilikum, oregano, paprikapulver, salt, pepper, sambal oelek og litt ketchup. Så legges det lagvis: Kjøttsaus, bechamelsaus, lasagneplater, kjøttsaus osv. Avslutter med bechamelsaus og så revet ost på toppen med oregano. I stekeovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Nam, nam Ah der var oppskriften Takk!!! Enig med deg, jeg liker verken Knorr eller Toro sine lasagner, de er greie nok sånn sett, men kjedelige på smak... Hjemmelaget er definitivt best! 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290184148' post='4476713] Hvordan lager du din? Jeg har ingen fast oppskrift på lasagne, så jeg er stadig ute etter nye varianter ) Jeg lager alltid Gordon Ramsay sin. Den er gjort på en halvtimes tid + steiking i ovnen. Veldig god. Og så bruker jeg bolognese sausen til vanlig pasta omtrent en gang i uka. http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/gordon-s-lasagne-recipe 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Lasagne: http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/gordon-s-lasagne-recipe Crispy duck: http://www.jamieoliver.com/recipes/duck-recipes/crispy-peking-duck-in-pancakes (Jeg kjøper pannekaker og Hoi Sin saus i ei innvandrersjappe på Grünerløkka. Og så funker det bra å lage med store kyllinglår som man beiner ut og krydrer med fivespice) Risotto: http://www.aperitif.no/index.db2?id=6892 Hjemmelaga vårruller 0 Siter
Sør Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Lasagne: http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/gordon-s-lasagne-recipe Crispy duck: http://www.jamieoliver.com/recipes/duck-recipes/crispy-peking-duck-in-pancakes (Jeg kjøper pannekaker og Hoi Sin saus i ei innvandrersjappe på Grünerløkka. Og så funker det bra å lage med store kyllinglår som man beiner ut og krydrer med fivespice) Risotto: http://www.aperitif.no/index.db2?id=6892 Hjemmelaga vårruller Du får anden og alt det andre i TT Supermarked i Torggata 28 (pluss minus 2 nummer). Med vennlig hilsen 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Har smakt Knorr sin, men den kan absolutt ikke måle seg med min Men det skal sies at min tar nok minst 1 time å lage... Selvsagt kan ikke Knorrs på noen måte måle seg med hjemmelaget; det har jeg ikke sagt. 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Du får anden og alt det andre i TT Supermarked i Torggata 28 (pluss minus 2 nummer). Med vennlig hilsen I know. Noen ganger har de smaksprøver der også. *Begeistra* 0 Siter
jubalong70 Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Selvsagt kan ikke Knorrs på noen måte måle seg med hjemmelaget; det har jeg ikke sagt. Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Jeg lager alltid Gordon Ramsay sin. Den er gjort på en halvtimes tid + steiking i ovnen. Veldig god. Og så bruker jeg bolognese sausen til vanlig pasta omtrent en gang i uka. http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/gordon-s-lasagne-recipe *noterer* Thanks! 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 20. november 2010 Skrevet 20. november 2010 Har ingen oppskrift, men lager bechamelsaus som jeg har ost i. Og så lager jeg kjøttsaus med: Karbonadedeig, paprika, løk, gulrot, hermetiske tomater (gjerne med hvitløk eller basilikum), tomatpure, 3-4 fedd hvitløk, en dæsj fløte. Krydrer med: Basilikum, oregano, paprikapulver, salt, pepper, sambal oelek og litt ketchup. Så legges det lagvis: Kjøttsaus, bechamelsaus, lasagneplater, kjøttsaus osv. Avslutter med bechamelsaus og så revet ost på toppen med oregano. I stekeovnen på 200 grader i ca 20 minutter. Nam, nam Noe slikt jeg gjør også, er snadder *sikle* 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... Enig med du 0 Siter
Mary Poppins Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Lasagne: http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/gordon-ramsay/gordon-s-lasagne-recipe Crispy duck: http://www.jamieoliver.com/recipes/duck-recipes/crispy-peking-duck-in-pancakes (Jeg kjøper pannekaker og Hoi Sin saus i ei innvandrersjappe på Grünerløkka. Og så funker det bra å lage med store kyllinglår som man beiner ut og krydrer med fivespice) Risotto: http://www.aperitif.no/index.db2?id=6892 Hjemmelaga vårruller Ah crispy duck!!! *vann i munnen* Har du smakt den på Dinner? Crispy Duck til forrett og Havets opplevelser til hovedrett - DET er matopplevelse det!:-) 0 Siter
mariaflyfly Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Ah crispy duck!!! *vann i munnen* Har du smakt den på Dinner? Crispy Duck til forrett og Havets opplevelser til hovedrett - DET er matopplevelse det!:-) Jeg har vært på Dinner, men spiste noe annet. Det er forresten altfor lenge sida nå. 0 Siter
Angustia Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Hjemmelaget er selvsagt best, men jeg synes f.eks. Knorr halvfabrikata-lasagne er overraskende god. Og så er den gjort i en håndvending :-). ''Hjemmelaget er selvsagt best, men jeg synes f.eks. Knorr halvfabrikata-lasagne er overraskende god. Og så er den gjort i en håndvending :-).'' Følte for å støtte deg litt nå; Knorr lasagne er heilt OK og mye bedre enn Toro sin! (Hva er det med Toro, forresten : det meste smaker likt og min sedvanlige "hestemage" blir ugod)?. Hadde ikke servert det til middagsgjester, men den smaker godt som "familiemat". Dessuten kan man jo tilsette ingredienser etter smak og behag - et godt utgangspunkt! 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 ''Hjemmelaget er selvsagt best, men jeg synes f.eks. Knorr halvfabrikata-lasagne er overraskende god. Og så er den gjort i en håndvending :-).'' Følte for å støtte deg litt nå; Knorr lasagne er heilt OK og mye bedre enn Toro sin! (Hva er det med Toro, forresten : det meste smaker likt og min sedvanlige "hestemage" blir ugod)?. Hadde ikke servert det til middagsgjester, men den smaker godt som "familiemat". Dessuten kan man jo tilsette ingredienser etter smak og behag - et godt utgangspunkt! Nettopp Jeg skjønner ikke hvorfor man må påpeke at hjemmelaget er så mye bedre - det er da selvsagt! 0 Siter
Gjest Tul29 Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Nettopp Jeg skjønner ikke hvorfor man må påpeke at hjemmelaget er så mye bedre - det er da selvsagt! Hadde en hund for noen år siden som elsket hjemmelaget pizza. Var ikke så glad i kjøpepizza men hjemmelaget var digg- 0 Siter
Gjest Elextra Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... ''Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... :)'' Engentlig enig i det, men hvorfor er det så vanskelig å forstå at den kan være ganske god selv om den ikke på noen måte kan måle seg med hjemmelaget? Og tiden utenfor ovnen tar omtrent 8 minutter, mot 30-40 for hjemmelaget (+ at det blir en masse oppvask). 0 Siter
Angustia Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 ''Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... :)'' Engentlig enig i det, men hvorfor er det så vanskelig å forstå at den kan være ganske god selv om den ikke på noen måte kan måle seg med hjemmelaget? Og tiden utenfor ovnen tar omtrent 8 minutter, mot 30-40 for hjemmelaget (+ at det blir en masse oppvask). ''Engentlig enig i det, men hvorfor er det så vanskelig å forstå at den kan være ganske god selv om den ikke på noen måte kan måle seg med hjemmelaget? Og tiden utenfor ovnen tar omtrent 8 minutter, mot 30-40 for hjemmelaget (+ at det blir en masse oppvask).'' Signerer igjen, halvfabrikata kan være et svært så godt alternativ på travle dager! For ei tid tilbake fikk jeg følgende melding fra mamma''n til "Kari" der begge foreldrene er opptatt gourmetmat, økologisk mat og lager alt fra bunnen: "Kari simpelthen elsker pastaretten deres, den står som nummer to på ønskelista etter sushi. Er oppskrifta hemmelig?" Svaret mitt var: "Pasta etter ønske, kjøttdeig etter ønske og et glass Dolmio al Forno"... Fikk heldigvis tre smilefjes tilbake :-D 0 Siter
jubalong70 Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 ''Synes i grunnen ikke det smaker skikkelig lasagne av halvfabrikata... :)'' Engentlig enig i det, men hvorfor er det så vanskelig å forstå at den kan være ganske god selv om den ikke på noen måte kan måle seg med hjemmelaget? Og tiden utenfor ovnen tar omtrent 8 minutter, mot 30-40 for hjemmelaget (+ at det blir en masse oppvask). Jeg kan forstå at noen kan synes den er grei, men selv synes jeg ikke den kan kalles lasagne... Men, smaken er som baken... 0 Siter
Katt-ja Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Jeg kan forstå at noen kan synes den er grei, men selv synes jeg ikke den kan kalles lasagne... Men, smaken er som baken... Jeg tror ikke jeg har smakt Knorr/Toro lasagne de siste 20 år... noen sånn ferdig-frosne har jeg vel hatt et par ganger, men ikke sånn pose-sak. Pleier som regel å lage stooor porsjon for å ha til å varme opp for poden utover i uken, og da må man nok ha mange pakker = dyrt.. 0 Siter
morsan Skrevet 21. november 2010 Skrevet 21. november 2010 Jeg kan forstå at noen kan synes den er grei, men selv synes jeg ikke den kan kalles lasagne... Men, smaken er som baken... Lager du pastaplatene selv også? 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.