Gjest skrekk og gru Skrevet 24. november 2010 Del Skrevet 24. november 2010 Er det bare jerngryte som duger for koking av smult? Jeg tenkte å bruke min ny inn kjøpte smultringsbakeren. Er det noen som har gode råd og tips om den? Er den enkel å bruke? Takk for svar. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356637-koking-av-smultringer/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
jubalong70 Skrevet 24. november 2010 Del Skrevet 24. november 2010 Mor bruker alltid en vanlig, stor kjele. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/356637-koking-av-smultringer/#findComment-3069184 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.