jubalong70 Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290848674' post='4482253] Ja, her jeg bor er det vanlig. Der jeg kommer fra, der er det ikke vanlig med saus i det hele tatt. Hvit saus har jeg aldri fått servert til, jeg har bodd flere plasser på vestlandet. Det er ofte små variasjoner fra plass til plass. Samme med komla (raspeball), lokale variasjoner. Jeg har adoptert løksausen, det er faktisk veldig godt. I bunn grunn er det jo egentlig hvit saus med masse løk og kraft oppi. Løksaus er snadder til elgsodd også 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 Løksaus er snadder til elgsodd også Det kan jeg tenke meg! Det er hjort det går i her i huset, men kanskje det er godt til det også? 0 Siter
Gjest segunda Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 Blir en Fjordland tallerken med pinnekjøtt på meg i år også. Den spiser jeg når jeg er sånn passe full i 5-tiden. Jeg går rundt juletreet i 6-tiden. Åpner pakken jeg kjøper til meg selv etter det, så drikker jeg litt til før jeg legger meg. Hvorfor drar du ikke og feirer jul sammen med andre enslige? 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290849441' post='4482258] Det kan jeg tenke meg! Det er hjort det går i her i huset, men kanskje det er godt til det også? Det er sikkert veldig godt med hjortesodd også 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 Det er sikkert veldig godt med hjortesodd også Har aldri laget sodd jeg faktisk, ikke med hjort i, i allefall. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290875043' post='4482495] Har aldri laget sodd jeg faktisk, ikke med hjort i, i allefall. Det er omtrent som å lage lapskaus, bare at kjøttet og grønnsakene koser seg i kraft i stedet for saus. 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 27. november 2010 Skrevet 27. november 2010 Det er omtrent som å lage lapskaus, bare at kjøttet og grønnsakene koser seg i kraft i stedet for saus. Var det jeg trodde, kan lage med hjort en gang da. ) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 28. november 2010 Skrevet 28. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290878969' post='4482571] Var det jeg trodde, kan lage med hjort en gang da. ) Gjør det, også forteller du meg hvordan det smakte 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 28. november 2010 Skrevet 28. november 2010 Gjør det, også forteller du meg hvordan det smakte Det skal jeg, men smør deg med tålmodighet, jeg gjør svært lite om dagenene nemlig ;o) Bruner du kjøttet og så koker det, slik at det blir mye kraft, eller bare koker du det? Og så lager det jeg kaller lapskaus da eller? Når jeg lager lapskaus så bruker jeg en svineknoke som jeg koker i noen timer, bruker så den kraften. 0 Siter
jubalong70 Skrevet 28. november 2010 Skrevet 28. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290935949' post='4483202] Det skal jeg, men smør deg med tålmodighet, jeg gjør svært lite om dagenene nemlig ;o) Bruner du kjøttet og så koker det, slik at det blir mye kraft, eller bare koker du det? Og så lager det jeg kaller lapskaus da eller? Når jeg lager lapskaus så bruker jeg en svineknoke som jeg koker i noen timer, bruker så den kraften. Nå skal det sies at jeg ikke lager mye sodd selv... Men jeg er veldig flink til å spise svigermor sin Hun bruner ikke kjøttet, bare koker det, skummer av krafta og lar det stå leeeeeenge. Har i grønnsakene (gulrot og kål hovedsakelig) og krydrer med salt og pepper. Har evt i litt buljong. Potetene serveres ved siden av, og det samme gjør løksausen som er så utrolig god Og jeg har veldig til tålmodighet - innimellom 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 28. november 2010 Skrevet 28. november 2010 Nå skal det sies at jeg ikke lager mye sodd selv... Men jeg er veldig flink til å spise svigermor sin Hun bruner ikke kjøttet, bare koker det, skummer av krafta og lar det stå leeeeeenge. Har i grønnsakene (gulrot og kål hovedsakelig) og krydrer med salt og pepper. Har evt i litt buljong. Potetene serveres ved siden av, og det samme gjør løksausen som er så utrolig god Og jeg har veldig til tålmodighet - innimellom He he, jeg er også veldig flink til å spise svigermor sine tradisjonelle middager! Hm, tror kanskje jeg skal prøve å koke det da, må høre med sambo, det er han som er kjøttspesialisten. Jeg er spisespesialisten! ;o) 0 Siter
jubalong70 Skrevet 29. november 2010 Skrevet 29. november 2010 [quote name=Shira )' timestamp='1290944085' post='4483239] He he, jeg er også veldig flink til å spise svigermor sine tradisjonelle middager! Hm, tror kanskje jeg skal prøve å koke det da, må høre med sambo, det er han som er kjøttspesialisten. Jeg er spisespesialisten! ;o) Oppgavefordeling er lurt Her i huset er mannen flink til å tjene penger og jeg er flink til å bruke penger - veldig lurt (For meg i alle fall...) 0 Siter
Gjest Shira :o) Skrevet 29. november 2010 Skrevet 29. november 2010 Oppgavefordeling er lurt Her i huset er mannen flink til å tjene penger og jeg er flink til å bruke penger - veldig lurt (For meg i alle fall...) ''Her i huset er mannen flink til å tjene penger og jeg er flink til å bruke penger - veldig lurt (For meg i alle fall...) '' Samme her! ;o) 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.