Gjest uuundrer Skrevet 7. januar 2011 Del Skrevet 7. januar 2011 I går kokte jeg ris i riskokeren. Det ble litt igjen, så jeg satte hele beholderen til kokeren i kjøleskap, for å kanskje bruke det i dag. Men det endte med at jeg kasta det, og da var den nederste risen blitt lyserosa. Noen som vet hvorfor? Kan det være bakterier? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358812-ris-rosa/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mandolaika Skrevet 8. januar 2011 Del Skrevet 8. januar 2011 Så rart. Dette har jeg ikke hørt om før, jeg har hatt risrester i beholderen til riskokeren også, men har hørt at man må være veldig nøye når man varmer den opp igjen, for å unngå bakterier. Håper du får svar fra noen som vet. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/358812-ris-rosa/#findComment-3096297 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.