meg__123! Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 Har noen en oppskrift på dette? Har kjøpt inn melk, gulrøtter og kålrabi.. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/ Del på andre sider Flere delingsvalg…
Onsdag1365380628 Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 Jeg bruker ikke oppskrift, men koker ihvertfall kålrabien, oppdelt i biter, i vann, tilsatt litt salt. Jeg pleier å ha i en gulrot eller to og gjerne en potet. Når grønnsakene er godt møre, heller du vekk vannet, men ikke kast det. Mos grønnsakene og spe med kokevannet. En god smørklatt og gjerne en fløteskvett hever smaken. Eller melk. Salt og pepper. Smak deg frem. Velbekomme. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110541 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 31. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2011 Jeg bruker ikke oppskrift, men koker ihvertfall kålrabien, oppdelt i biter, i vann, tilsatt litt salt. Jeg pleier å ha i en gulrot eller to og gjerne en potet. Når grønnsakene er godt møre, heller du vekk vannet, men ikke kast det. Mos grønnsakene og spe med kokevannet. En god smørklatt og gjerne en fløteskvett hever smaken. Eller melk. Salt og pepper. Smak deg frem. Velbekomme. Ok, tusen takk Til og med jeg kan nok klare dette.. hehe 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110553 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Modern77 Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 I min kålrabistappe bruker jeg ikke gulrot, men har i en kokt potet, da blir det litt mildere smak. Krydrer med pepper, salt og litt muskat, en smørklatt og kanskje litt fløte.I juletider blander jeg også litt kraft fra pinnekjøttet :-) 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110557 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest segunda Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 Ofte bruker jeg kun kålrot som jeg moser og rører sammen med kokevannet. Synes melk, fløte og smør gjør den tyngre. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110560 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 31. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2011 Ofte bruker jeg kun kålrot som jeg moser og rører sammen med kokevannet. Synes melk, fløte og smør gjør den tyngre. Ok, skal prøves 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110578 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest føler meg lurt.. Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 Ofte bruker jeg kun kålrot som jeg moser og rører sammen med kokevannet. Synes melk, fløte og smør gjør den tyngre. Æsj, nei, det er IKKE kålrabistappe! Fælt er det. Får det stadig hos min svigerinne... Kall det i alle fall noe annet. Føler meg lurt hver gang! 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110596 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Gjest Huiren Skrevet 31. januar 2011 Del Skrevet 31. januar 2011 Skal du ha pinnekjøtt på denne tiden? 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110611 Del på andre sider Flere delingsvalg…
meg__123! Skrevet 31. januar 2011 Forfatter Del Skrevet 31. januar 2011 Skal du ha pinnekjøtt på denne tiden? pinnekjøtt? man kan vel ha kålrabistappe til andre ting og? Bruker det til masse rart jeg.. Tenkte å lage meg en bit med lutefisk, pluss en torskebit mmm 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3110615 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 1. februar 2011 Del Skrevet 1. februar 2011 Potet jevner den. Jeg bruker ca samme mengde potet og gulrot, men mye mer kålrot. Ikke bruke melk, men litt av kokevannet. Litt smør også. Og salt og pepper. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3111008 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Mrs D Skrevet 1. februar 2011 Del Skrevet 1. februar 2011 I min kålrabistappe bruker jeg ikke gulrot, men har i en kokt potet, da blir det litt mildere smak. Krydrer med pepper, salt og litt muskat, en smørklatt og kanskje litt fløte.I juletider blander jeg også litt kraft fra pinnekjøttet :-) Gulrot gir finere farge. 0 Siter Lenke til kommentar https://forum.doktoronline.no/topic/360002-k%C3%A5lrabistappe/#findComment-3111009 Del på andre sider Flere delingsvalg…
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.