Gjest Løvinnene Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Interessant dokumentar om hva vi putter i oss. http://www.nrk.no/nett-tv/klipp/708152/ 0 Siter
Lillemus Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Dette er gammelt nytt, men det er bra det kommer frem igjen. Men så lenge folk kjøper denne guffa så fortsetter jo produsentene å lage den. 0 Siter
EnolaGay Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Dette er gammelt nytt, men det er bra det kommer frem igjen. Men så lenge folk kjøper denne guffa så fortsetter jo produsentene å lage den. Vi hadde ikke fått det med oss her, så nå er det Rema sine pølser som gjelder! 0 Siter
Mirabell Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Datteren min fikk en aha-opplevelse da hun så det :-) "Mamma, det er bare møkk i kyllingpølsene!" Hun må vel finne en annen livrett en pølser, nå, tenker jeg :-) 0 Siter
Gjest lorang staahl Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Vi hadde ikke fått det med oss her, så nå er det Rema sine pølser som gjelder! Men kom ikke de dårligst ut i smakstesten? 0 Siter
Katt-ja Skrevet 4. februar 2011 Skrevet 4. februar 2011 Nå hadde jeg ikke tid til å se innslaget - men er produktet usunt? Eller er det bare uappetittelig når man ser hvordan det er laget? 0 Siter
EnolaGay Skrevet 5. februar 2011 Skrevet 5. februar 2011 Men kom ikke de dårligst ut i smakstesten? Mulig, men det er i alle fall mat og ikke oppmalt bikkjefor. Krydder kan jeg tilsette selv! ;0) 0 Siter
Lillemus Skrevet 5. februar 2011 Skrevet 5. februar 2011 Men kom ikke de dårligst ut i smakstesten? Jo, antagelig fordi muk-pølsene var krydret til det ugjenkjennelige. 0 Siter
Anbefalte innlegg
Bli med i samtalen
Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.